Плями безслідно зникнуть: у вашій ванній вже є диво-засіб для диванів та крісел, ви просто не знали про нього

Читать на русском
Автор
Плями безслідно зникнуть
Плями безслідно зникнуть. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Як відчистити диван піною для гоління

Прибирання складається з маленьких, але ефективних лайфхаків. Ми розповідали, як зберегти манікюр навіть під час тривалого прибирання. Тепер ділимось цікавим трюком для очищення меблів.

Мало хто знає, та звичайний крем для гоління може стати незамінним помічником у боротьбі з плямами на оббивці. Про це для realsimple.com розповіла Шеріл Сузан, блогерка та експертка з прибирання.

Чому крем для гоління?

Секрет ефективності крему для гоління криється в його складі. По суті, це збите мило, яке створює густу піну. Ця піна здатна проникнути глибоко в волокна тканини, піднявши забруднення на поверхню. Перед застосуванням обов'язково перевірте реакцію тканини в непомітному місці.

Як використовувати крем для гоління для чищення оббивки:

Найкраще підійде стандартна біла пінка для гоління. Гелеві версії можуть бути менш ефективними.

Нанесіть невелику кількість крему на вологу тканину і акуратно втирайте його в забруднену ділянку. Залиште пінку на оббивці на 30 хвилин. Для більш стійких плям час дії можна збільшити до однієї ночі.

Промокніть оброблену ділянку чистою вологою тканиною, щоб видалити залишки крему та розчинені забруднення. Якщо пляма не зникла повністю, повторіть процедуру.

Крем для гоління чудово справляється з різними типами плям. Процес чищення не вимагає спеціальних навичок або дорогих засобів. Також ми розповідали, як часто насправді потрібно прати джинси.