На випадок довгих відключень світла: як зарядити смартфон

Читать на русском
Автор
Як зарядити телефон без світла Новина оновлена 03 вересня 2024, 09:32
Як зарядити телефон без світла. Фото Pixabay

Є кілька способів

Через регулярні ракетні обстріли з боку РФ ситуація в енергетиці України залишається складною. Вимкнення світла триває. При цьому українцям важливо залишатися на зв’язку та тримати свій телефон зарядженим.

Без електрики це завдання із зірочкою. Тому "Телеграф" вирішив розповісти читачам про те, як швидко зарядити телефон без світла.

Як зарядити телефон без електроенергії

Для цього можна використовувати такі способи:

Машина – під час відключень електроенергії у квартирі чи будинку можна підзарядити смартфон в автомобілі;

Ноутбук – за допомогою кабелю телефон можна підключити до ноутбука. Це ще один спосіб заряджання. Проте, ним можна скористатися лише у випадку, якщо батарея ноутбука заряджена.

Генератор чи портативна зарядна станція – ці пристрої стали додатковим джерелом світла у будинках українців. При тривалому вимкненні електроенергії можна заряджати телефон і скористатися рядом електроприладів.

Бездротова колонка – за допомогою такого способу не вдасться зарядити телефон на 100%. Але для підтримки заряду він все ж таки може підійти.

"Пункт незламності " – щоб скористатися його послугами, доведеться вийти з дому. У таких пунктах можна зарядити телефони, ноутбуки та інші гаджети, щоб залишатися на зв’язку.

Раніше "Телеграф" розповів, як прискорити роботу смартфона, якщо він гальмує.