Вас врятують старі газети: безкоштовний лайфхак для вирішення огидної кухонної проблеми

Читать на русском
Автор
Неприємне питання має просте вирішення
Неприємне питання має просте вирішення. Фото simplehuman.com

Старі газети та картон стануть вам у пригоді

Іноді прості лайфхаки для прибирання можуть буквально врятувати. Ми ділились трюком, який збереже ваш манікюр. Тепер розповімо про простий лайфхак, який врятує вас від прибирання розлитого сміття.

Хто з нас не стикався з проблемою протікання сміттєвого пакета? Розлите сміття – це не лише неприємний запах, а й додатковий клопіт зі збиранням. Але є простий і ефективний спосіб уникнути цієї проблеми. Про нього розповіли на realsimple.com.

Чому варто покласти старі газети в відро для сміття?

Папір або картон вбере в себе рідину, що витекла зі сміттєвого пакета, запобігаючи розповсюдженню бактерій та неприємного запаху. Вам більше не доведеться мити стінки сміттєвого відра після кожного протікання. А потім ви просто викидаєте папір разом зі сміттям, не витрачаючи час на додаткове прибирання.

Як це працює?

Перед тим, як вистелити сміттєве відро пакетом, покладіть на дно кілька аркушів газети або картонну підкладку. Для кращого ефекту можна покласти під папір ще один пакет, щоб він не прилипав до дна відра.

Якщо сміттєвий пакет протече, папір або картон вбере в себе рідину, захищаючи стінки відра від забруднення. Коли настане час викидати сміття, просто витягніть пакет разом з папером або картоном.

Газета та картон мають високу поглинальну здатність, тому вони ефективно вбирають вологу. Також ми розповідали, як часто насправді потрібно прати джинси.