Стюардеса поділилась лайфхаком, як зарядити телефон без блоку живлення: цей спосіб приголомшує своєю простотою

Читати російською
Автор
Новина оновлена 09 вересня 2024, 09:20

Ви будете здивовані

В наш час залишатись необхідно залишатись на звʼязку. Тому телефон має бути постійно зарядженим, але що робити, коли телефон не має заряду.

Стюардеса поділилася геніальним рішенням, яке дозволить вам зарядити телефон без використання зарядного пристрою.

Естер Стуррус працює стюардесою з 2019 року, літаючи з TUI і KLM. За цей час вона набрала багато підписників у TikTok завдяки своїм корисним порадам щодо подорожей і відвертим влогам.

В одному зі своїх найбільш вірусних відео 22-річна дівчина поділилася шістьма готельними лайфхаками, які вона бере на озброєння.

"Зламався блок зарядки? Використовуйте USB-кабель і заряджайте його в телевізорі", — поділилася стюардеса.

Ви можете використовувати телевізор як джерело живлення для вашого мобільного пристрою. Це особливо зручно, якщо у вас під рукою немає зарядного пристрою чи павербанка.

Як це зробити

1. Переконайтеся, що ваш телевізор має USB-порт. Більшість сучасних телевізорів оснащені USB-портами, які можна використовувати для підключення інших пристроїв.

2. Підключіть кабель. Використайте USB-кабель, який зазвичай постачається з вашим телефоном. Один кінець підключіть до USB-порту телевізора, а інший — до телефону.

3. Увімкніть телевізор. Деякі телевізори можуть заряджати телефон лише тоді, коли вони включені. Тож не забувайте активувати пристрій.

4. Перевірте процес зарядки. На екрані вашого телефону повинно з'явитися повідомлення, що пристрій заряджається.

Попри те, що зарядка телефону через телевізор не є найшвидшим способом, це може бути чудовою альтернативою у разі відсутності звичайних зарядних пристроїв. Тож спробуйте цей спосіб і насолоджуйтеся зручністю.

Раніше "Телеграф" писав, як підвищити продуктивність гаджета на максимум.