"Символ роскоші", який псує вашу ванну: дизайнери захейтили популярне і дороге рішення

Читать на русском
Автор
Такі громіздкі ванни — не найкраще рішення Новина оновлена 10 вересня 2024, 20:30
Такі громіздкі ванни — не найкраще рішення. Фото ravak.ua

Мода на ванні кімнати з часом змінюється

Модні тенденції у ванній кімнаті змінюються так само швидко, як і в гардеробі. Якщо ваш санвузол не оновлювався вже кілька років, можливо, деякі елементи в ньому давно застаріли. Особливо це стосується кутових ванн та спа-ванн. Хоча й не тільки їх — ми розповідали, які кольори притаманні українському стилю в інтер’єрі.

У 80-х та 90-х роках вважалося, що чим більша ванна, тим краще. Кутові ванни та джакузі були символом розкоші та престижу. Однак сучасні дизайнери все частіше відмовляються від цього тренду. Про це для homesandgardens.com розповіла дизайнерка Ніколь Рой.

ванна кімната біла
Є набагато кращі рішення для ванних кімнат

Великогабаритні ванни з високими бортами не лише важко чистити. Вони ще й займають багато місця. Особливо це актуально для кутових ванн, які роблять простір ванної кімнати тісним та незручним.

Що встановити замість кутової ванни

На зміну громіздким кутовим ваннам приходять більш сучасні та функціональні рішення. Вбудовані ванни з гладкою кам’яною стільницею або окремо стоячі ванни мають ряд переваг. Лаконічний дизайн та обтічні форми візуально розширюють простір ванної кімнати. Проста конструкція полегшує прибирання, а відсутність зайвих елементів робить ванну більш зручною у використанні.

ванна в інтер'єрі
Окрема ванна - це стильно і красиво

Якщо ви плануєте оновити ванну кімнату, варто відмовитися від застарілих кутових ванн та джакузі на користь більш сучасних та функціональних рішень. А як правильно копіювати ідеї, які сподобались вам, ми розповідали детальніше.