Щоб обрати найкращий повербанк: 5 критеріїв, на які варто звернути увагу

Читать на русском
Автор
1816
Power Bank має відповідати потребам
Power Bank має відповідати потребам. Фото Freepik

Перші два критерії — найголовніші

Вибір правильного повербанка залежить від ваших конкретних потреб — чи потрібна вам велика ємність для кількох пристроїв, чи компактний варіант для заряджання в дорозі. В умовах регулярних проблем із електроенергією в Україні, варто заздалегідь потурбуватися про якісну "підстраховку" з зарядкою.

На що звернути увагу при купівлі Power Bank

Ємність

Більша ємність (мАг) означає більше зарядів для ваших пристроїв. Наприклад, павербанк на 10 000 мАг зазвичай може зарядити смартфон приблизно 1-2 рази.

Вихідна потужність

Переконайтеся, що потужність зарядного пристрою відповідає або перевищує вимоги вашого пристрою для ефективного заряджання під час використання. Перші два пункти особливо важливі, якщо вам потрібно обрати повербанк, що буде заряджати і телефон, і ноутбук.

Портативність

Враховуйте розмір і вагу зарядного пристрою, якщо ви плануєте його часто носити з собою.

Кількість портів

Якщо вам потрібно заряджати кілька пристроїв одночасно, шукайте моделі з кількома виходами.

Додаткові функції

Деякі моделі пропонують можливості швидкого заряджання, цифрові дисплеї для відображення стану акумулятора або навіть вбудовані кабелі для зручності. Варто звернути увагу на наявність індикаторів заповненості.

Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно визначити, повербанк якої ємності потрібен під ваші потреби. Спираючись на це можна починати обирати модель.