Цей лайфхак врятує від ненависного заняття: як почистити картоплю швидко та без мороки (відео)

Читать на русском
Автор
1880
Цей лайфхак вам знадобиться
Цей лайфхак вам знадобиться. Фото ru.freepik.com

Впораєтеся вдвічі швидше

Картопля є чи не найпопулярнішим овочем у багатьох країнах світу. Це й не дивно, адже її додають до різноманітних супів, смажать, варять найніжніше картопляне пюре чи тушкують. А от чистити цей овоч мало хто любить.

Однак завдяки перевіреним лайфхакам це можна зробити швидко та без зайвої мороки. Про це розповіли на TikTok-сторінці "kkamp".

Як швидко почистити картоплю

У відео блогерка, замість того, щоб просто взяти картоплю та почистити її за допомогою овочечистки, вирішила використати додатковий кухонний інструмент — звичайну виделку. Вона наколола картоплину на виделку з її вузького кінця. Тримаючи виделку з наколотою картоплею в одній руці, блогерка взяла овочечистку в іншу і почала чистити картоплю, як зазвичай. Завдяки цьому простому способу, ваші руки залишаються чистими, а картоплю можна очистити значно швидше, ніж іншими методами.

Крім того, такий метод дозволяє уникнути пошкодження шкіри рук при тривалому контакті з водою або овочевим соком, що є особливо корисним для людей із чутливою шкірою. Також цей спосіб забезпечує додатковий контроль над картоплиною під час чищення, оскільки вона не ковзає в руках, що знижує ризик порізів.

Раніше ми писали, як найкраще зберігати цибулю, щоб вона не гнила та не проростала. Овоч залишиться свіжим аж до весни.