Як оновити метал на меблях за копійки: старі столи та стільці стануть стильною фішкою

Читать на русском
Автор
2045
Нове життя старим меблям
Нове життя старим меблям. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Все, що вам потрібно — балончик фарби

Ми розповідали, які кольори можуть візуально розширити маленькі приміщення. Тепер ділимось порадою, яка допоможе вам вдихнути нове життя в старі меблі з металевими каркасами.

За допомогою балончика з фарбою ви зможете перетворити старий стіл чи стілець на стильний елемент інтер'єру. Цією ідеєю поділились на loveproperty.com. Це не лише дозволить заощадити кошти, але й надасть вашим меблям унікальний вигляд.

Як дешево оновити меблі

Замість того, щоб купувати нові меблі, ви можете оновити старі за мінімальні витрати. Ви можете гратися з кольорами, обирати цікаві акценти, які підійдуть саме вашому інтер’єру. Вибір кольору залежить від вашого інтер'єру та особистих переваг. Сміливі яскраві відтінки додадуть вашому інтер'єру свіжості, а пастельні тони створять затишну атмосферу. Тим паче, що з сучасними фарбами фарбування металевих поверхонь не вимагає спеціальних навичок і займає небагато часу.

Як підготувати меблі до фарбування

Крім меблів, слід підготувати ще й себе. Виберіть одяг, якого "не шкода". Одягніть рукавички та подбайте, щоб у приміщенні була гарна вентиляція. Очистіть поверхню, яку будете фарбувати, від бруду, пилу та слідів старої фарби. Якщо у предмета меблів є частини, які ви не хочете фарбувати, заліпіть їх малярним скотчем. Знежирте поверхню та пофарбуйте її з балончика акриловою фарбою.

Саме така фарба — ідеальний варіант для фарбування металевих поверхонь. Вона швидко сохне, створює міцне покриття і легко наноситься.

Перетворити старі меблі в стильні та оригінальні зовсім нескладно. Також ми розповідали, які тренди в будівництві та ремонті не варті своїх грошей.