Вам захочеться повісити на них все: деталь інтер’єру, в якій ентузіазм перетворить кімнату на катастрофу

Читать на русском
Автор
924
Штори без нічого — це найкраще рішення
Штори без нічого — це найкраще рішення. Фото Freepik

Лаконічність –це ваш ключ до успіху

В бажанні прикрасити свою оселю ми можемо зіпсувати інтер’єр через надмірну кількість декоративних елементів. Особливо це стосується штор. До речі, чи ділились вдалим варіантом декорування стін.

Бахрома, китиці, складні підхоплення – все це може виглядати красиво окремо, але в сукупності може створити відчуття безладу. Чому так легко перенаситити штори, а також як обрати свої ідеальні гардини, розповідаємо разом із theosopher.com.

Як обирати штори без зайвого?

Лаконічність –це ваш ключ до успіху. Оберіть штори простого крою з мінімальним декором. Якщо ви хочете додати родзинку, використовуйте один-два яскравих елемента, наприклад, підхоплення незвичайної форми або бахрому. Однак, якщо їх більше одного — це вже створить безлад.

Обирайте декор, який відповідає загальному стилю кімнати. Не варто купувати всі красиві тримачі, бахрому, пензлики та інші декоративні елементи, якщо спочатку все це не входило в плани. Вам захочеться повісити на свої штори все, і це перетворить зовнішній вигляд кімнати на катастрофу.

Пам'ятайте, що штори – це не тільки функціональний елемент, але й важлива частина дизайну кімнати. Їхнє завдання – доповнювати інтер'єр, а не відволікати на себе всю увагу. Також ми розповідали, які два трюки допоможуть візуально розширити приміщення.