Один секретний інгредієнт зробить котлети неймовірними: що додати замість хліба

Читати російською
Автор

Як манка допоможе вам приготувати апетитні котлети

Прості деталі можуть мати величезний вплив на смак страв. Ми розповідали, які секрети допоможуть вам приготувати найніжніше пюре із картоплі. Тепер ділимось порадами для приготування смачних котлет.

Зазвичай до фаршу додають хліб. Однак цей інгредієнт може "забити" смак м’яса. Кулінари знають про інший продукт, який допоможе приготувати страву соковитою та ніжною. Йдеться про звичайну манку, пише "Телеграф".

Чому варто додавати манну крупу у фарш?

Манка – це універсальний інгредієнт, який може не тільки замінити хліб у фарші для котлет, але й надати їм особливої ніжності та соковитості. Вбираючи вологу, крупа допомагає зберегти соковитість котлет під час смаження. Структура котлет з манкою стає більш однорідною та ніжною.

Як правильно готувати котлети з манкою?

Манку не потрібно заздалегідь відварювати — достатньо просто змішати її з іншими інгредієнтами фаршу. На 1 кг м’яса фаршу достатньо 2-3 столових ложок манки. Вмішуємо та залишаємо фарш з манкою постояти 15-20 хвилин, щоб манка трохи набухла. Після цього можна звичним чином формувати і смажити котлети.

Спробуйте додати манку в котлети — і ви точно оціните те, якою ніжною та соковитою буде страва. Також ми ділились секретами приготування ідеальних пельменів.