Символ колишньої розкоші: дороге рішення для ванної кімнати, на яке дизайнери "фукають"

Читать на русском
Автор
1061
Настінні рушникосушки — погана ідея
Настінні рушникосушки — погана ідея. Фото dimkomfort.kyiv.ua

Чому не варто встановлювати сушарку для рушників

Ванна кімната — це важливе приміщення в помешканні, тому хочеться зробити його функціональним та красивим. Ми розповідали, у якому випадку кімнатні рослини у ванній будуть поганою ідеєю. Тепер ділимось порадою від дизайнерів, що стосується рішення, яке ще не так давно було популярним — встановлення рушникосушки.

Ера настінних рушникосушок, здається, добігає кінця. Про це для homesandgardens.com розповіли дизайнерки Енні Даунінг та Еліс Лейн. За їх словами, ці громіздкі пристрої поступово втрачають свою актуальність.

Чому не варто встановлювати вдома рушникосушки?

Не витрачайте енергію та простір на стінах, щоб встановити рушникосушки, – стверджує Енні Даунінг. Замість того, щоб займати цінне місце на стіні, вона пропонує використовувати прості та функціональні гачки. Сучасні рушники часто мають спеціальні петлі, які дозволяють легко їх повісити. Еліс Лейн також поділяє цю думку:

Хоча настінні рушникосушки колись були предметом розкоші, тепер вони вважаються менш практичними порівняно з портативними моделями. Портативні рушникосушки часто більш ефективні, прості у використанні, і їх можна переміщувати в різні частини ванної кімнати за потреби, особливо в холодні місяці, – каже вона.

Якщо вам необхідний підігрів рушників, дизайнери рекомендують розглянути систему підігріву підлоги. Це дорого, однак це рішення забезпечить не лише сухі й теплі рушники, але й загальний комфорт. До речі, її можна розмістити не лише під підлоговою плиткою, а й просто на стіні, де ви плануєте вішати рушники.

Отож, якщо ви плануєте ремонт в ванній, настінна сушарка — останнє, на що варто витрачати гроші. Також ми розповідали, який вид шпалер найкраще підходить для кухонь.