Забудьте про "нержавійку": експерти розповіли про наймоднішу фішку кухонного дизайну, що буде у тренді у 2025

Читати російською
Автор

Це нове віяння у дизайні кухонь

Ремонт кухні — це не лише довго і дорого. Може бути складно відстежувати всі нові віяння у дизайні інтер’єрів. Ми розповідали, як обирати шпалери на кухню. Тепер поговоримо про тренди у виборі та встановленні техніки для дому.

Експерти з дизайну з hanashappyhome.com розповіли про цікавий тренд, який буде на піку у 2025 році — гіпсові кухонні витяжки. Хоча витяжки з нержавіючої сталі були популярними, однак тепер вони роблять кухню застарілою.

Вишукані гіпсові витяжки — новий тренд

Гіпс, цей натуральний і елегантний матеріал, надає кухні особливого шарму та витонченості. Завдяки різноманітності форм і текстур, гіпсові витяжки легко впишуться в будь-який інтер'єр – від класичного до сучасного.

Їх можна виготовити на замовлення, підкресливши унікальність вашої кухні. А ще гіпс — це натуральний матеріал, тож він ідеально вписується у тренд на повернення в інтер’єр деревини та затишку.

Тож гіпсова витяжка — гарний вибір, якщо ви шукаєте справді трендове рішення для кухні. Також ми розповідали, як дешевий стелаж допоможе вам ефектно розділити кімнату.