Один інгредієнт, який всі додають, псує смак "Олів’є": чим його замінити

Читать на русском
Автор
2009
Чим можна замінити ковбасу
Чим можна замінити ковбасу. Фото lifestyle.segodnya.ua

Не кладіть в салат ковбасу — замініть її

Салат "Олів’є" — це вже традиційна класика святкового столу. Однак часто ми хочемо вдосконалити його смак, покращити його. В такому випадку на поміч приходять цікаві рецепти та ідеї. До прикладу, ми розповідали, як приготувати "сільську" версію салату. Тепер пропонуємо ще одну ідею з вдосконалення.

Секрет у тому, щоб замість ковбаси додати до салату інший продукт. Кожен альтернативний інгредієнт, який ви можете обрати, змінить його смак до невпізнаваності. Спробуйте — і ви переконаєтесь, що ковбаса лише псує смак салату.

Чим замінити ковбасу в салаті:

  • Відварена або запечена курка — це класичний варіант
  • Язик, відварений за всіма правилами, надасть салату вишуканого смаку
  • Крабові палички створять цікавий відтінок смаку
  • Консервована риба, така як тунець, сардина або горбуша додадуть салату пікантності
  • Філе червоної риби в слабосоленому варіанті зробить салат по-справжньому розкішним

Який би варіант заміни ви не обрали, не бійтесь експериментувати та куштувати нові поєднання — саме так ви зможете добитись того смаку, який в результаті стане вашим улюбленим. Також ми розповідали, як правильно варити макарони.