Одна хвилина — і плівка сама злізе з печінки: хитрий кулінарний лайфхак

Читать на русском
Автор

З цим трюком печінка буде значно смачнішою

Прості деталі можуть значно покращити смак ваших страв та спростити приготування. Ми розповідали, як позбутися бризок олії під час смаження. Тепер ділимось цікавим лайфхаком для приготування печінки.

Якщо хочете, щоб страви з печінки були ніжними та соковитими, вам варто знати, як правильно очистити печінку від плівки. "Телеграф" ділиться простим трюком, який вам у цьому допоможе.

Як очистити печінку від плівок за допомогою температури?

Найпростіший спосіб – це бланшування. Різкий перепад температур допоможе вас у цьому. Для очищення печінки опустіть її в киплячу воду на кілька секунд.

Після цього одразу ж перекладіть її в холодну воду. Після такої процедури плівка легко знімається. Можна або одразу ж приступати до приготування, а можна додатково вимочити продукт.

Для повного очищення, крім плівки, видаліть усі прожилки та сполучну тканину — тоді шматочки будуть дуже ніжними. Також ми розповідали, як набагато смачніше приготувати олів’є — для цього потрібно замінити один із головних інгредієнтів.