З Днем Незалежності України 2024! Яскраві патріотичні привітання у листівках і картинках

Читати російською
Автор

Це свято набуває набагато більшого значення в умовах війни

24 серпня 2024 року Україна відзначає 33-річчя своєї незалежності — події, яка назавжди змінила хід історії нашої держави. Це свято символізує силу, волю та єдність українського народу, який протягом століть боровся за свою свободу та самостійність. Саме в цей день 33 роки тому Україна вийшла зі складу Радянського Союзу.

Українська Республіка оголосила себе незалежною ще в 1918 році, але через зовнішні та внутрішні обставини ця незалежність була втрачена. Проте прагнення до самостійності не згасало, і протягом наступних десятиліть українці не припиняли боротьбу за свої права та свободи. Незалежність України була підтверджена на всенародному референдумі 1 грудня 1991 року, коли понад 90% українців проголосували за самостійність держави.

Значення цього свята набуло особливого змісту після початку війни з Росією у 2014 році та повномасштабного вторгнення у 2022 році. Незалежність більше не сприймається як даність — вона є здобутком, який ми маємо берегти і захищати щодня. "Телеграф" зібрав для вас яскраві патріотичні листівки, щоб ви могли надіслати їх рідним і привітати з Днем Незалежності України.

Телеграф
Телеграф
Телеграф
Телеграф
Телеграф
Телеграф

Раніше "Телеграф" ділився календарем свят на серпень. Ми назвали усі свята останнього місяця літа.