Так капусту ви ще не різали: як пришвидшити процес нарізання овочу вдвічі (відео)

Читати російською
Автор

Цей лайфхак вам знадобиться

Для приготування смачного борщу або салату одним з основних інгредієнтів є капуста. Однак її подрібнення є досить трудомістким та вимагає багато часу.

На щастя, існують лайфхаки, завдяки яким цей процес можна дуже пришвидшити. Йдеться про інструмент, який, ймовірно, є у кожному домі, а саме — овочечистку. Неймовірним способом швидкого нарізання капусти поділився блогер з нікнеймом Casa Tips у TikTok.

Як швидко нарізати капусту

Так, за словами блогера, такий простий інструмент, як овочечистка, дозволить нарізати капусту на тонкі слайси так само ефективно, як і професійний комбайн. Достатньо просто провести цим інструментом по капусті з обох сторін, і ви отримаєте ідеально рівні шматочки. Крім того, цей метод є досить швидким і економічним, що особливо цінується при приготуванні великих обсягів їжі.

Цей же метод також підходить для нарізання цибулі та моркви, що робить його універсальним рішенням для різання різних овочів. Використання овочечистки допоможе зберегти свіжість і текстуру продуктів, завдяки чому ваша їжа буде виглядати ще апетитніше.

Раніше ми писали, як зберігати часник. Про такий метод ви точно не знали.