І рідина, і непосидючі стрибуни: свіжа добірка найкращих котиків тижня

Читать на русском
Автор
622
Непередбачувані пухнастики обов’язково піднімуть вам настрій Новина оновлена 04 листопада 2021, 11:49
Непередбачувані пухнастики обов’язково піднімуть вам настрій. Фото Телеграф

Різношерсті мурчали вже готові радувати людей своїми трюками

Будь-які вихідні слід починати правильно — з добрих новин, які приносять посмішки та позитивний настрій. Що може впоратися з таким завданням краще за котів? Мабуть, нічого!

Тому "Телеграф" із задоволенням поділиться добіркою найкращих "котячих" жартів та відеороликів, які попалися кореспондентам у мережі за останній тиждень.

І почнемо ми із найупевненішого пушистика у нашій колекції. Мабуть, саме у цього кота слід повчитися тому, як треба "вриватися" у вихідні, щоб усі знали, що цей час належить тільки вам.

Крутий кіт

Звичайно, ранок у суботу для багатьох людей починається набагато пізніше, ніж у будні. Імовірно, саме з таким виразом мордочки, себто обличчя, прокидається більшість із нас, усвідомлюючи, що поспішати нікуди не потрібно.

Усміхнений кіт

Вихідні дозволяють нікуди не поспішати і присвятити час, наприклад, догляду за собою — як ці пухнастики, які вкотре доводять, що коти насправді знаходяться не в твердому, а в рідкому агрегатному стані.

Коти – це рідина

Або ми просто можемо подивитися щось прекрасне — серіал, фільм, на рибку в акваріумі…

Кіт стежить за рибкою

Хоча, цілком можливо, комусь із нас захочеться просто довше повалятися у ліжку. Головне, щоб не знайшовся якийсь шкодник, котрий так само бажає зігнати наші бочки з місця. (Добре, що котику байдуже).

Кіт із пружними бочками

Головне, щоб перебування в будь-якому ліжечку не спричинило жодних наслідків. Навіть якщо ви не є котом, рекомендуємо вам про всяк випадок триматися подалі від котячої м’яти. А то, знаєте, всяке буває.

Кіт з котячою м’ятою

Від тієї ж м’яти, наприклад, може зрештою стати не дуже добре. Як і, в принципі, від усвідомлення, що будні дуже скоро.

Кот на диване
Хтось усвідомив, що вихідні надто короткі

До речі, дуже співчуваємо, якщо для вас ранок суботи є робітником. Визначити це допоможе не тільки будильник, а й прекрасна логічна порада мудрого котаге ("Телеграф" ненароком передає привіт усім шанувальникам "Наруто").

Советы от котика
Котяча істина

До речі, легкий анімешний відступ. Шанувальники того ж "Наруто" явно оцінять потужну чакру кота з наступного ролика, який здатний ходити по воді. (Ні, ми не бачимо, що там крига і це підстава. Це. Сильна. Чакра).

Кіт Наруто

Повернемося від аніме до реального життя. Якщо ви дійсно працюєте, то деякі з котиків поділяють ваш біль — спокійним життя назвати не можна навіть у найпухнастіших представників нашого суспільства.

Кіт із сигаретою

Припустимо, що навіть найзатятіші соні вирішать піднятися з ліжка, щоб знайти для себе цікаве заняття. Будьте обережні, крокуючи вдома, і дивіться собі під ноги. А раптом хтось підступний вирішив раптово помити підлогу? Тоді можете закінчити такими ж бальними піруетами, як і герой наступного відео.

Кіт стрибає на помитій підлозі

Деякі ж коти обирають стрибки витонченіші, проте вони навіть не уявляють, наскільки підступними бувають їхні господарі… Ніколи не довіряйте різнокольоровим кулястим конструкціям!

Кіт стрибає у кулі

Навіть якщо таку конструкцію після перебування на карантині демонструє дзеркало. Не вірте відображенню, ви прекрасні!

Толстенький кот
З подібною проблемою через карантин зіткнулися багато хто

А якщо вам хочеться ще більше котиків у своєму житті, то "Телеграф" пропонує переглянути добірку пухнастиків вихідного дня з минулого тижня. Пам’ятайте: котів багато не буває!