Король, акробат та масажист: добірка найкращих котиків тижня, які визначилися з професією

Читать на русском
Автор
1444
Якщо ви ще не обрали собі заняття з життя, наші пухнастики вам підкажуть Новина оновлена 04 листопада 2021, 11:37
Якщо ви ще не обрали собі заняття з життя, наші пухнастики вам підкажуть. Фото Колаж "Телеграфу"

Коти — нескінченне джерело гарного настрою

Поважаючий себе любитель котів знає, що для людини робота є дуже важливою частиною життя. Саме вона дозволяє заробляти гроші, щоб створювати для домашнього улюбленця відповідні умови. Деякі коти вирішили самі освоїти професії до душі — чи то для себе, чи то показати приклад власнику.

"Телеграф" зробив добірку котиків-трудоголіків, які, здається, вміють робити все на світі.

Зазначимо відразу ж: більшість із "котячих робіт" не зовсім звичні для людини. Як, наприклад, цей акробат, який здатний не просто продефілювати на кухні від холодильника, а й зробити це витончено на передніх лапах! (А ви так зможете?)

Кіт-акробат

Цілком можливо, що такій грації навчають на якихось спеціальних курсах. А проводяться вони там, де герої наступного відео вивчають бойові мистецтва. Лише подивіться: яка витримка, яка сила!

Коти використовують безконтактний бій

Зрозуміло, у деяких особин витонченість є вродженою. Саме тому вони пересуваються, не поспішаючи, адже без них важливі події точно не розпочнуться. Дивлячись на такого кота, мимоволі замислюєшся про те, що він або король зі свитою, або великий бос із підлеглими.

Кіт-король

Ось тільки королівський трон у нас в Англії, та й зайнятий він Єлизаветою II, так що повернемося до професій більш доступних. Так, наприклад, коти рекомендують людям навчитися бути трамваєм. Ви можете подумати, що йдеться про водіїв чи кондукторів цього транспорту, але… Судячи з наступного відео, тварина має на увазі саме трамвай.

Кіт-трамвай

Є у нас у добірці і задоволені життям підприємці. Адже герой наступного ролика точно є власником магазину, якщо так спокійно може розгулювати між мішками з кормом, влаштовуючи дегустації.

Кіт їсть корм у магазині

Також пухнастики можуть вразити вас своєю любов’ю до рослин. Щоправда, вона явно межує з ненавистю, але цілком можливо, що цей кіт просто є ботаніком і вивчає домашню квітку в умовах експерименту.

Кіт звалив вазон

У чому ще можуть бути хороші коти? Зрозуміло, у правоохоронній системі! А саме як конфіскатори! Адже вони професійно конфіскують нашу їжу! (А ще сердечки, але це вже інша історія).

Кот ворует сыр
Ну хіба можна такому рижику відмовити у смакоті?

Ті, кому не вдається роздобути їжі, до речі, навчилися її майстерно випрошувати, роблячи "щенячі очі" не гірше, власне, самих щенят. А разом із смакотою коти також встигають домовитися і про інші дозволи — людям до них ще рости і рости.

Кот умиленно смотрит
Ці очі навпроти...

Головне, не перестаратися із випрошуванням. Бо дехто, здається, допросився у господаря кави. І переборщив. Зовсім трохи.

Затятий кіт

Але якщо ваша кава буде такою ж солодкою, як і на наступному відео, то хіба її може бути багато?

Котик у чашці з-під кави

Ще у добірку ми додали кота, який явно знає, як можна догодити людині, котра замовляє його послуги. І тут потопчеться, і там лапками розімне — чудовий масаж, сер!

Кіт-масажист

А ось наступне фото наочно демонструє, що з людей виконавці замовлень виходять набагато гіршими, ніж із кішок.

Коты-заказчики
Замовники незадоволені...

Завершимо ж нашу добірку ми універсальним персонажем. Залежно від точки зору він може бути як геніальним модельєром, який придумав нову колекцію "Пил і павутиння. Осінь-2021" (якраз до Хеллоуїна), так і будівельником, що не зовсім завершив ремонт. (А може це Спайдеркіт?!) Тут як вам захочеться!

Кіт у павутинні

А якщо душа просить котиків ще, то не відмовляйте їй і ознайомтеся з попередньою "пухнастою" добіркою від "Телеграфа".