Зовсім як люди: добірка кумедних відео із собаками, які піднімуть вам настрій

Читать на русском
Автор
1207
Собака, будучи найкращим другом людини, завжди знає, як розсмішити Новина оновлена 04 листопада 2021, 11:23
Собака, будучи найкращим другом людини, завжди знає, як розсмішити. Фото Колаж "Телеграфу"

Собачих витівок ніколи не буває багато

Людина приручила собаку багато століть тому, але досі не перестає дивуватися винахідливості цих тварин. І якщо коти часом виглядають так, немовби зібралися освоїти всі людські професії, то собаки просто демонструють емоції як люди.

Якщо не вірите, то гайда дивитися підбірку від "Телеграфа", яка точно вам це доведе.

І найкраще підтвердження того, що собаки дуже схожі з людьми — це їхня любов до ремонту. Саме до ремонту, а не до псування майна, так-так. А вам до вподоби такі майстри?

Собаки роблять ремонт

Багатьох песиків, як і їхніх господарів, дуже засмучує телевізор. Точніше, той контент, який цей страшний ящик транслює. Але якщо люди найчастіше не люблять новини, то собак може травмувати навіть перегляд проходження гри…

Собака дивиться телевізор

Також собаки цілком схоже вміють працювати, а потім відпочивати. Ну як відпочивати? Посидіти за барною стійкою зі втомленим виглядом і помріяти про смачну кісточку та м’яку підстилку? Це ж так по-людськи!

мэм с собакой 1
На роботі та після неї

І смішні пички вони корчать не гірше за людей!

Собаки корчать пики

А іноді люди хочуть відпочити не просто так, а з користю для тіла. Для цього нам вигадали всілякі салони краси, масажі та інші процедури. Ви вважаєте, собаки такого не люблять? Ну-ну…

Собака в салоні

Але якщо ви любите активний відпочинок, то, повірте, собаки підтримають вас у цьому! Як, наприклад, вихованець цієї любительки роликів. Цікавий підхід до їздових собак, однак!

Собака та ролики

Іноді песики, так само, як і ми, не помічаємо, що до наміченої мети можна дістатися іншим шляхом. І продовжуємо сумно споглядати за м’ячиком нездійсненною, здавалося б, мрією. (Пам’ятайте: завжди знайдеться ваша хвіртка!)

Собака та м’яч

Ще собаки, які, здавалося б, повинні за всіма канонами ненавидіти кішок, дуже часто знаходять із ними спільну мову. Чи то їм передається любов до котячих від людей, чи то вони просто змирилися з таким сусідством... А іноді вони їх бояться. І якщо подивитися наступні відео, то розумієш — цілком заслужено.

Кіт-терорист
Кіт кривдить собаку

Ще один доказ схожості людей і песиків — це ставлення до голосових повідомлень. Погодьтеся, це дуже незручно, коли ти отримуєш інформацію таким шляхом без попередження. Ох, щеня, як ми тебе розуміємо!

мэм о собаке 2
Ох уже ці голосові!

Також ми вирішили показати, як виглядає світ очима попки корги. І нехай ми дивимося на те, що відбувається з різних ракурсів, але менш схожими від цього не стаємо.

Світ очима корги

Фінальним акордом нашої добірки стане відео в стилі "очікування-реальність". Дивіться, смійтеся та пам’ятайте: ми, люди, теж дуже часто не відповідаємо очікуванням. Втім, ніхто не каже, що це обов’язково погано.

Приколи з хаски

Якщо вам сподобалися милі звірята, то пропонуємо ознайомитися ще й з нещодавньою добіркою непосидючих папуг, яку збирав "Телеграф".