Психолог назвав головне правило, яке допоможе швидко вийти заміж

Читать на русском
Автор
2366
Як швидко вийти заміж?
Як швидко вийти заміж?. Фото westa.by

Вийти заміж протягом короткого часу можна, якщо уникати помилок у стосунках

Жінки часто задаються питанням, чому в них не складаються стосунки з чоловіками або чому після довгих років стосунків все закінчується розставанням, а не походом до РАГСу. Є кілька правил, які допоможуть обчислити ідеального чоловіка для стосунків. А психолог Михайло Лабковський перерахував важливі моменти, на які варто звертати увагу жінкам, які хочуть вийти заміж.

Про це експерт розповів в інтерв’ю YouTube-каналу "Психологія для всіх".

Психолог звертає увагу на те, що на початку стосунків завжди має бути романтика, коли в животі пурхають метелики, а партнер здається найідеальнішим у світі. За словами Михайла Лабковського, період закоханості з усіма цими "симптомами" триває близько трьох місяців і не завжди може призвести до кохання, але якщо ваші стосунки починаються без такої романтики, то майбутнього вони не мають.

Коли закоханість переростає у кохання, ви починаєте жити з партнером, згодом у вас з’являється бажання народити спільних дітей, важливо не переплутати це з бажанням вийти заміж. Адже важливо розуміти, що шлюб – це формальність, а діти вимагають великої відповідальності.

Михайло Лабковський також зазначає, що якщо у партнерів не співпадатимуть погляди на те, якою має бути сім’я, то розраховувати на швидкий шлюб не варто. Він підкреслює, що якщо ви захочете створити сім’ю, а людина цього уникатиме, то це не ваша людина.

Також він радить не витрачати час на одружених чоловіків, адже дружина в нього вже є, а в надії, що він колись можливо розлучиться і кине все заради вас, можна втратити багато часу і пройти повз людину, з якою ви насправді будете щасливі .

Психолог зазначає, що якщо дівчина на кожному з вищезгаданих моментів насамперед обиратиме себе, а не терпітиме все заради стосунків, то вона зможе досить швидко вийти заміж.

Раніше "Телеграф" писав, які знаки Зодіаку ніколи не зрадять своїм партнерам.