День протилежностей: що не можна робити 12 грудня

Читать на русском
Автор
1816
Що обіцяє подвійна дата 12.12
Що обіцяє подвійна дата 12.12. Фото pinterest.com

Нумеролог розповіла про значення подвійної дати

У нумерології дзеркальні дати вважаються найбільш сильними днями місяця. У ці дні є великі шанси, щоб змінити свою долю і залучити удачу. Напередодні Нового року-2022 — року Чорного Водяного Тигра — один з подвійних дат випадає у грудні — 12.12.

Як вважає нумеролог Лариса Нохріна, 12 грудня можна назвати днем ​​повних протилежностей. Експерт розповіла про це в коментарі "Телеграфу".

За словами нумеролога, така дата, як 12.12, породжує внутрішню суперечність, конфлікт.

"І хоча загалом день щасливий для отримання допомоги, співпраці та успішної реалізації планів, ми цього дня будемо неспокійні", — розказала експерт. Тому в цей день варто робити лише те, що було заплановано раніше. Новими справами займатися не варто.

Нохріна зазначила, що 12 грудня назріває більше конфліктів, а в епіцентрі боротьби двох протилежностей стоять стабільності/визначеності та непостійності/нестійкості. Практика погодження в такі дні не призведе до чогось хорошого, тому що ми не будемо впевнені, чи ми дійсно підтримуємо те, з чим погоджуємося. Ще необхідно враховувати, що деякі життєві моменти можуть змусити нас змінити наше рішення через деякий час. Погодження в цей день загрожує розчаруванням, особливо своїх друзів та/або родичів.

Нумеролог рекомендує 12.12 не приймати відповідальних та важливих рішень. Натомість у цей день доцільно підбити підсумки року.

"Важливо провести інвентаризацію всіх розпочатих планів та проектів і визначити, які з них більш не актуальні та лише забирають ресурси. Сьогодні дуже важливо скоротити кількість проектів, розпочатих з великим ентузіазмом, але які мають мало шансів на завершення", — зазначила наша співрозмовниця.

А ось складати плани на майбутній рік краще 21 грудня.

Крім того, 12.12 слід звернути увагу на своє здоров’я.

Також у цей день добре влаштувати свято для рідних та близьких, можливо приготувати улюблену їжу. Знайте, що покупки, зроблені цього дня, дадуть радість.

12 грудня нас цікавитимуть питання філософії та релігії. А ще це добрий день для благодійності та волонтерства.

Раніше "Телеграф" розповідав, що перед настанням нового року всі намагаються підбити підсумки та завершити розпочате. Дізнайтесь, які 10 речей потрібно встигнути здійснити до 2022 року.