Світ очима котиків: мережу підкорив новий флешмоб з домашніми улюбленцями (відео)

Читать на русском
Автор
9207
Життя котів вже давно цікавить людину
Життя котів вже давно цікавить людину. Фото pinterest.com

Багато людей готові віддавати великі гроші за камеру, щоб дізнатися, як проживає день їхній улюбленець

Якщо у вас є кіт, то ви напевно хоча б раз у житті замислювалися, як проходить його день за вашої відсутності. Життя тварин дуже і дуже відрізняється від людського, а все незвичайне завжди нас манило. Саме тому користувачі TikTok розпочали новий флешмоб із домашніми улюбленцями — щоб дізнатися, як же ті проводять свої будні та вихідні.

"Телеграф" вирішив поділитися найцікавішими спостереженнями із життя котів.

Зазначимо, що черговий котячий флешмоб є вельми простим. Його головна вимога — наявність натільної камери у тварини, котра вирушає проводити свій типовий день у квартирі/будинку/дворі тощо.

За допомогою таких відеокамер можна дізнатися, що ваш вихованець не менше за вас любить ходити по опалому листі. І не дивно, адже воно так прикольно шарудить!

Кіт йде листям

Також флешмоб дозволяє поглянути на світ з висоти даху — де часто ходять відчайдушні коти та кішки.

Кіт гуляє по даху

Вебкамера на котику виявиться незамінним джерелом інформації, якщо ви берете свого вихованця в раніше невідоме йому місце — він із задоволенням вивчатиме місцевість (якщо не злякається, звичайно).

Кіт вивчає місцевість

Ще камера дозволяє нам забратися на дерево разом із домашнім улюбленцем…

Кіт лізе на дерево

...посваритися з собакою без особливих наслідків...

Кіт б’ється із собакою

…і навіть поспілкуватись з іншими котами.

Кіт спілкується з іншими котами

Тепер людина можна уявити, як котик знайомиться з навколишнім світом. Спойлер — багато в чому за допомогою свого гострого нюху.

Кішка обнюхує двір

Також флешмоб відкрив нам принадність однієї з головних б’юті-процедур котиків — вилизування лапок до цілковитої чистоти.

Кішка вилизується

Вочевидь, це відбувається щоразу після того, як коте на втіху повивчає різне сміття, яке опиняється в полі його зору.

Кішка грає зі сміттям

А ще, як виявляється, коти — одні з найголовніших шанувальників рослин на цій планеті! Тільки погляньте, з якою любов’ю вони труться об ці горщики із зеленню. (О боже! А що, якщо рослини теж треба гладити?!)

Кішці подобаються рослини

Якщо ви зацікавилися таким котячим флешмобом, можна спробувати до нього приєднатися. Однак для початку доведеться розщедритися на камеру для кота (вона обійдеться від 480 до 2000 гривень мінімум), а також домовитися зі своїм пухнастиком про права на зйомку :)

Камера для кота ціна
Варіанти цін камери для кота

Або ж можна просто подивитися останню підбірку котиків тижня від "Телеграфа", адже наші улюбленці, як і раніше, знаходять, чим нас здивувати.