Що не можна дарувати на Новий рік-2022: принесе нещастя та біди

Читать на русском
Автор
7184
Подарунки на Новий рік-2022 — що не можна дарувати друзям та рідним
Подарунки на Новий рік-2022 — що не можна дарувати друзям та рідним

Період вибору подарунків у розпалі

Незабаром прийде Новий рік-2022. Цей рік також ознаменує собою, згідно з зодіакальним гороскопом, заступництво Чорного Водяного Тигра. Також додамо, що у неділю, 26 грудня, у багатьох країнах відзначається День подарунків, а саме у Великій Британії та країнах Британської співдружності націй. Англійське словосполучення "Boxing day" зазвичай перекладають як "День подарунків", буквальне значення — "День коробок" (маються на увазі саме коробки, в які кладуть подарунки).

До новорічного свята готуються і дорослі, і їхні діти. Усі хочуть зустріти Новий рік якнайкраще та радісніше, а для цього починають ходити по магазинах у пошуках найкращого подарунка для своїх коханих, родичів, друзів. Проте є такі презенти, які не принесуть людям жодної користі, і лише поганий настрій. Від яких покупок варто відмовитися, щоб людям, яким дарують, отримали від презенту лише приємні емоції?

Для того, щоб привернути увагу зодіакального хижака та здобути його підтримку, необхідно врахувати як побажання оточення, так і енергетику самих подарунків. Про це пише dailyhoro.ru.

Що не варто дарувати на Новий рік-2022 своїм близьким, щоб не накликати на них біди та невдачі наступного року

  • Гострі предмети

Штопори, набори ножів та інші предмети можуть стати недоречними в якості подарунку на Новий рік-2022. Вони можуть принести багато проблем.

  • Порожній гаманець

Краще зробити такий подарунок з грошима всередині, щоб не "нагородити" людину проблемами з фінансами в рік Чорного Тигра. Раніше ми писали про те, що не можна тримати в гаманці, щоб не відлякати гроші та удачу.

  • Приладдя для миття

Варто утриматись від таких подарунків, як гелі для душу, шампуні, рушники. Настрій вони не піднімуть та й можуть принести проблеми зі здоров’ям.

  • Сувеніри

Така порада експертів дуже практична. Нові дрібнички, які тільки накопичуються в будинку, приносять лише клопіт через необхідність постійно протирати з них пил.

  • Шкідливі звички

Запальничка, попільничка, сигари, пляшка алкоголю – у рік Тигра це все не принесе щастя тому, кому це дарують. Краще звернути увагу на абонементи до СПА-центру, спортивного залу або сауни.

Додамо, що негативні події наступного року можуть залучити і неправильні іграшки на ялинку. Які іграшки потрібно вішати на зелену красуню і які не можна, щоб не відлякати зодіакального Тигра — читайте у матеріалах "Телеграфа".