Як загадати бажання у Новий рік, щоби воно здійснилося

Читать на русском
Автор
1313
Час 00.00 відкриває рамки матеріального світу
Час 00.00 відкриває рамки матеріального світу. Фото wallbox.ru

Нумеролог розповіла, які нюанси потрібно враховувати при загадуванні бажання в ніч з 31-го на 1-е

Новорічної ночі, рівно о 00.00, прийнято загадувати бажання. Як правильно сформулювати своє прохання та посприяти своїми думками і діями виконанню заповітного бажання – "Телеграф" дізнався у нумеролога Лариси Нохріної.

Так, кожен новий рік завершує прожитий цикл і прокладає доріжку в майбутнє. 31 грудня добре би згадати, що саме ви хотіли собі рік тому.

Що потрібно встигнути зробити до Нового року

В останній день року, 31 грудня, нумеролог рекомендує приділити час кільком речам:

  • сходити в лазню (як у культовому фільмі),
  • позбутися непотрібних речей, наприклад, викинути прострочену косметику або віднести до церкви одяг, який давно не носили,
  • викинути те, що нагадує важкі моменти життя,
  • позбутися важких думок — пробачити всіх, хто образив, вибачити себе за всі "помилки",
  • вибачитися у тих, кого образили ми,
  • подякувати собі та всесвіту за прожитий рік та його уроки.

Крім того, спробуйте зробити такий ритуал:

  1. записати свої бажання — від найбільш глобальних до найдрібніших (плаття в квіточки, обручка, біжутерія і так далі) на листок;
  2. листок сховати у заповітне місце;
  3. часто перечитувати не треба, ви ж і так пам’ятаєте. А якщо не дуже, то, мабуть, не дуже й треба.

Як загадувати бажання у новорічну ніч

О 00.00 вночі з 31 грудня на 1 січня потрібно загадати найзаповітніше бажання. Нумеролог підкреслює: о 00.00 можна загадувати бажання тільки про себе (про іншу людину взагалі недоцільно загадувати ніколи). Як зазначає Нохріна, час 00:00 виводить нас за межі матеріального світу.

Крім того, вона радить загадувати бажання о 00.00 на Різдво та Хрещення.

"Кажуть, що в ці ночі о 00.00 відкриваються небеса, тому наші бажання прямо транслюються у всесвіт", — пояснює нумеролог.

Що означає 0 в нумерології

Як розповіла нам експерт, 0 – це безмежний потенціал, нескінченне безмежне буття, першопричина всього сущого або яйце всесвіту, сонячної системи у всій її повноті.

Крім того, 0 означає нескінченну велич. Він знаменує собою коло нескінченності та центральну точку, атом.

"Як білий колір включає весь спектр веселки, так і в 0 присутні всі числа від 1 до 9, що створює особливу магію моменту. На сході 0 вважається як порожнеча, що лежить в основі буддизму. І саме 0 привів людство в століття комп’ютерів", — повідомила нумеролог.

Ігрова практика на Новий рік

Нумеролог рекомендує в новому році чарівну ігрову практику "21 день без скарг, образ і пліток". Так, у 2006 році Вілл Боуен запропонував просту ідею — одягнути браслет на знак того, щоб прожити 21 день без скарг, ниття, пліток і висловлювання невдоволення.

Правила прості: ви надягаєте браслет на руку і намагаєтеся не пліткувати, не скаржитися, не критикувати. Якщо не стрималися і продовжуєте звинувачувати весь світ і тих, хто живе в ньому – надягаєте браслет на іншу руку і починаєте новий відлік. І так, доки браслет не протримається на одній руці 21 день поспіль.

"Це дуже проста практика з дуже глибоким змістом. Погані думки про себе, своє життя і навколишніх людей і явища часті гості в нашій голові. І ми часом зациклюємося на них. Але якщо дуже постаратися, то можна виробити корисну звичку протягом 21 дня, яка кардинально змінить ваше життя. Новий рік – дуже добрий час для старту", — підсумувала нумеролог.

Як раніше писав "Телеграф", 2022 рік, згідно зі східним календарем, має два головні символи – Дерево (Тигр) і Вода. Вони, в свою чергу, передбачають 5 основних умов успіху. Наступного року найбільш щасливими будуть люди, які вміють мислити стратегічно, масштабно та широко.