Як гадати на Різдво на нареченого: найкращі способи дізнатися, що на вас чекає в коханні

Читать на русском
Автор
Як правильно гадати на нареченого на Різдво
Як правильно гадати на нареченого на Різдво. Фото cheltv.ru

Різдвяні ворожіння можуть багато розповісти про майбутнє

Вечір напередодні Різдва для мешканців нашої країни має особливу магію, адже це свято дуже радісне і його з нетерпінням чекають як діти, так і дорослі. Українці відзначатимуть свято 25 грудня та 7 січня. Під час святкових довгих зимових вечорів можна буде зібратися за святковим столом разом із рідними та близькими, а також погадати популярними способами, які дісталися нам від бабусь.

Про це пише AstroScope.

Увечері напередодні Різдва наші предки намагалися наворожити майбутнє, виконання бажань, нареченого чи велике кохання. Ворожіння у цей час відрізняються особливою атмосферою.

Ворожіння на майбутнє зі свічками

Для цього способу ворожіння вам знадобиться миска з водою, половинки шкаралупи волоського горіха та свічки. Кожна дівчина вставляє свічку в половинку шкаралупи, запалює та опускає в миску. Дівчина, чия свічка згорить першою, першою і вийде заміж, і так по порядку. Якщо ж свічка та шкаралупа потонуть, то вийти заміж не вдасться.

Ворожіння на нареченого

Пізно ввечері на Різдво дівчата виходять на вулицю та запитують імена чоловіків, яких зустрічають. Ім’я, яке їй назвуть першим, стане ім’ям майбутнього чоловіка.

Ворожіння на кільці

Дівчата катають кільця у напрямку вхідних дверей. Якщо кільце покотиться прямо до дверей, його власниця найближчим часом вийде заміж.

Ворожіння на бубновому королі

Перед тим як лягти спати в різдвяну ніч, необхідно взяти бубнового короля, покласти його під подушку і подумати, за кого ви хотіли б вийти заміж. Сон, який ви побачите цієї ночі, обов’язково здійсниться.

Ворожіння на кількість та стать майбутніх дітей

Увечері на Різдво необхідно налити воду в чарку, опустити в неї кільце та виставити на мороз. Перед тим, як лягати спати, чарку потрібно забрати до будинку. Після цього необхідно порахувати кількість горбків, які розкажуть, скільки дівчина матиме синів, і ямок – скільки дочок.

Раніше "Телеграф" розповідав, коли українці почнуть масово святкувати Різдво 25 грудня.