Встигнути до Нового року: 7 речей, які потрібно зробити 31 грудня

Читать на русском
Автор
675
Намагайтеся провести останній день року з максимальною користю
Намагайтеся провести останній день року з максимальною користю. Фото slovesa.in.ua

Нумеролог дала поради про те, чим зайнятися до новорічної ночі

До того, як ваші келихи наповняться шампанським, а на годиннику стрілки досягнуть 00.00, означаючи початок 2022 року, встигніть зробити прості, але корисні заняття та підготуйте своє життя до нового періоду. За кілька годин до Нового року нумеролог Лариса Нохріна озвучила "Телеграфу" сім порад про те, що потрібно зробити 31 грудня.

Ці 7 рекомендацій нумеролога допоможуть зустріти Новий рік із чистими думками, чіткими планами та позитивом:

  1. Сходіть у лазню (прямо як у культовому фільмі "Іронія долі, або з легкою парою!").
  2. Позбудьтеся всіх непотрібних речей. Наприклад, викиньте косметику, в якої минув термін придатності. Або зробіть ревізію у шафах, а непотрібний одяг віддайте у притулок або віднесіть до церкви.
  3. Викиньте речі, які нагадують про тяжкі періоди життя.
  4. Залиште важкі думки, вибачте всіх, хто вас образив, а ще дайте прощення самому собі за ті чи інші провини та помилки.
  5. Вибачтеся перед тими, кого ви образили.
  6. Подякуйте собі та всесвіту за минулий рік і прожитий досвід.
  7. Проведіть ритуал бажань. Так, запишіть свої бажання (як незначні, як-от покупка сумочки, так і глобальні) на аркуш паперу. Після сховайте його в заповітне місце. Не перечитуйте листок часто.

Нагадаємо, астролог зробила гороскоп для всіх знаків Зодіаку у Новому 2022 році. Насичений рік чекає на тих, хто народився під стихією землі, на приємні сюрпризи можуть розраховувати вогняні знаки, у житті повітряних знаків Зодіаку настають серйозні зміни, а стихія води обіцяє своїм "підопічним" різноманітні події.

Як повідомляв "Телеграф", господарем 2022 року став Чорний Тигр. Для зустрічі Нового року підійде вбрання натуральних відтінків. Вибирайте сині, пудрово-рожеві, бежеві, коричневі, зелені та чорні кольори для "луку" в новорічну ніч.