Artik & Asti випустили першу пісню із новою солісткою: хто вона (фото, відео)

Читать на русском
Автор
2152
Artik & Asti випустили пісню "Гармонія"
Artik & Asti випустили пісню "Гармонія". Фото Скриншот

Новою солісткою Artik & Asti стала Севіль Велієва.

Популярний український гурт Artik & Asti, який наприкінці 2021 року покинула солістка Анна Дзюба, випустив першу пісню в оновленому складі під назвою "Гармонія".

Поки що на YouTube є лише лірик-відео зі словами пісні, а кліпу, де можна було б побачити нову солістку ще немає. Однак є тизер, на якому дівчину можна побачити здалеку. За зачіскою фанати впізнали співачку Севіль Велієву.

Про те, що новою солісткою стала саме Велієва, говорить і той факт, що дівчина розмістила у себе в Інстаграм більше двох десятків репостів з відміткою нового кліпу. У багатьох із них є слова привітання Севіль із виходом нової пісні, з якими вона ніяк не сперечається, а лише додає вдячні смайлики.

Дівчина також опублікувала сторіс із відео з вечірки, на якому є і Артік. На відео, де безліч людей відзначають вихід нової пісні відзначений самого Артік, гурт Artik & Asti та сама Севіль. Також на сторінку Севіль тепер підписаний офіційний обліковий запис Artik & Asti. Ну і звичайно дівчина розмістила трек у себе на сторінці, лаконічно підписавши його смайликами. Сумнівів не залишається: новою солісткою Artik & Asti стала Севіль Велієва.

Севіль Велієва
Севіль Велієва
Севіль Велієва
Севіль Велієва

До речі, фанатам нова пісня гурту дуже сподобалася. Вони наголосили, що стиль колективу не змінився.

"Здуріти, звичний тембр, але з новим відтінком! Стиль на висоті, приголомшливі!", "Супер. Артік — це міць, талант сам і геній у пошуку талантів. Пісня найвища похвала — мелодія, текст, аранжування", "Крута до мурашок! Стиль неповторний.. тембр знайомий. Люблю як раніше і Артік і Асті", — відзначають шанувальники.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що екс-солістка Artik & Asti Анна Дзюба випустила свій перший сольний кліп на пісню "Фенікс". У ролику співачка "повстає з попелу" як міфічний птах. Також Анна розкрила справжню причину свого відходу з групи.