5 поганих місць у будинку, які притягують бідність і злидні

Читать на русском
Автор
1399
Де в будинку не можна зберігати гроші
Де в будинку не можна зберігати гроші. Фото ukr.media

Зберігаючи гроші в цих місцях, ваш капітал почне зменшуватися з кожним днем

Люди часто зберігають гроші у таких місцях, які не зовсім для цього підходять. Відповідно до практики фен-шуй, зберігання грошей у таких місцях як передпокій, спальня або ванна кімната погано позначається на добробуті і призводить до злиднів.

Про це повідомило osoblyva.com.

Де в будинку не можна зберігати гроші: топ 5

  1. У коридорі та передпокої. У передпокої збирається велика кількість енергетики, яка часто буває несприятливою. У цьому місці грошова енергія "випливатиме" з дому.
  2. В спальні. У цьому відокремленому місці все сприяє відпочинку та спокою. Є всім відома практика зберігати гроші під матрацом, проте в цьому випадку заощадження не примножуватимуться.
  3. У туалеті чи ванній кімнаті. Подібна практика зі зберіганням грошей у бачку унітазу. Заощадження просто "змиються". Якщо тут зберігати гроші, то фінансове становище зменшиться і призведе до великих витрат.
  4. У фотоальбомі, книгах, електричних приладах. Тут грошова енергія "розпорошується" — нові доходи не приходять в оселю.
  5. На кухні. У таких місцях як раковина, відро для сміття, накопичується негативна енергетика. Гроші тут втрачатимуть свою енергію.

Раніше "Телеграф" розповідав, які кімнатні квіти залучають в оселю успіх та достаток, а також, які звичні для багатьох щоденні дії відлякують гроші.