Для чого потрібен третій відсік у лотку пральної машини: багато хто про це не знає

Читать на русском
Автор
32346
Багато людей, які мають у своєму будинку пральну машину, не знають про це
Багато людей, які мають у своєму будинку пральну машину, не знають про це

Щоб уникнути проблем із пранням, важливо знати для чого потрібен кожен відсік.

Прання в пральній машині набагато полегшило життя кожній домогосподарці: закинула брудні речі в барабан, насипала порошок у потрібний відсік (за потреби і кондиціонер), обрала потрібну програму і чекаєш, поки машинка попере. Проте найчастіше, багато хто навіть не здогадується про деякі функції своєї "помічниці". Наприклад, ви коли-небудь замислювалися для чого в пральній машинці три відсіки в лотку для порошку, адже засипається лише сам порошок і іноді вливається кондиціонер. Навіщо ж третій відсік?

"Телеграф" дізнався відповідь це питання.

Для чого в пральній машинці потрібні три відсіки

У лотку для завантаження порошку в абсолютно кожній пральній машинці є три відсіки, кожен з яких промаркований певним знаком: римськими цифрами I і II або латинськими літерами А і В відповідно, а також зображенням сніжинки або квітки. Який відсік як маркується і навіщо він створений?

Для чего нужен третий отсек в лотке стиральной машины
  • Римська цифра I або літера А — це відсік, призначений для попереднього прання або для замочування. Попереднє прання необхідне для максимально ефективного видалення застарілих плям.
  • Римська цифра II або літера В — відсік, який найчастіше використовується, адже він призначений для основного мийного засобу. Саме у цей відсік засипається порошок.
  • Сніжинка або квітка – відсік призначений для ополіскувачів, відбілювачів, кондиціонерів тощо.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що робити, щоб пральна машинка не "скакала" під час прання та віджиму.