Як відмити брудний унітаз: копійчаний засіб, який є в кожному будинку

Читать на русском
Автор
39444
Проблема брудного унітаза вирішується за допомогою оцту та лимонної кислоти
Проблема брудного унітаза вирішується за допомогою оцту та лимонної кислоти

Цей засіб зробить білим навіть найбрудніший унітаз

З часом сантехніка починає жовтіти, і на ній може з’являтися наліт та іржа, які досить важко відмити. Проте найненависніша багатьма домогосподарками проблема — це брудний унітаз. Погодьтеся, не найприємніше заняття. Однак полегшити прибирання в туалеті, вам допоможе один копійчаний засіб.

Як очистити навіть дуже брудний унітаз, щоб він виглядав як новенький, пише belnovosti.

Як ефективно очистити унітаз

Відмінними помічниками у чищенні унітаза від вапняного нальоту, іржі та сечового каменю є лимонна кислота, кола та оцет. Ці три продукти допоможуть вам відмити сантехніку до білосніжності, а також заощадять ваші гроші, які ви не витратите на дорогі мийні засоби.

  • Лимонна кислота та кола

Засіб, який чудово, і що дуже важливо ефективно, справляється з нальотом і плямами. З коліна потрібно прибрати якнайбільше води, щоб концентрація розчину для очищення не зменшувалася. Її можна просто вичерпати склянкою з унітаза.

Після цього насипте в коліно 100 г лимонної кислоти і залийте 2 л коли або пепсі. Напій потрібно лити на місця, де є плями, іржа або наліт. Після накрийте унітаз кришкою, і залиште на 6-8 годин, а потім можна змити.

  • Оцет

Простий та ефективний спосіб, як позбутися жовтих плям на унітазі. Змочіть туалетний папір в оцті та залиште його на кілька годин під обідком унітаза. Після цього приберіть папір і протріть чистою ганчіркою.

Раніше "Телеграф" пояснював, як за допомогою харчової соди почистити раковину на кухні.