"Цілими залишилися 6 або 7 будинків": Коля Серга показав, як виглядає Бородянка після приходу "руского міра"

Читать на русском
Автор
610
Коля Серга відвідав Бородянку
Коля Серга відвідав Бородянку

Музикант допомагає як може українцям, які постраждали від російського вторгнення.

Український співак і ведучий Коля Серга, який раніше розповів, чому він виїхав з росії, відвідав зруйновану російськими окупантами Бородянку. Музикант виступив у Бородянському палаці культури, щоби морально підтримати місцевих жителів.

Про свою подорож Серга розповів на своїй сторінці в Інстаграм. В сторіс артист опублікував кілька відео, на яких показав, як місто виглядає зараз. На жаль, але руйнувань дуже багато, проте місцеві жителі не сумують і вірять у краще.

"У місті цілими залишилося 6 або 7 будинків. Інші під знесення. У деяких будинках повністю знесено половину або більше... Роботи чекає багато", — розповів у відео артист, показавши види практично зруйнованого міста.

Також Микола опублікував зворушливе відео, де на тлі розбомблених будинків співають місцеві жителі про те, що вони хочуть миру у своїй країні. "Пронизує до кісток" — зазначив артист.

Раніше "Телеграф" писав, що Коля Серга написав вірш про підбитого російського крейсера "Москва". А також випустив пісню "Винесемо орду!", в якій висміяв путіна та росію.