Чим підгодовувати картоплю під час цвітіння: розмір бульб вас вразить

Читать на русском
Автор
Чим удобрити картоплю у липні
Чим удобрити картоплю у липні

Завдяки цим підживленням картопля стане набагато більшою та смачнішою.

Напевно немає такого дачника, який не хоче, щоб його врожай картоплі був великим і великим, а для цього потрібно добре доглядати культуру і вчасно удобрювати. Ми вже писали, коли і чим підгодовувати картоплю, щоб наситити рослину важливими елементами, а тепер розповідаємо, яке добриво потрібно внести під час його цвітіння.

Період цвітіння дуже важливий, адже в цей час відбувається активний ріст бульб. А щоб вони набрали хорошу масу і стали великими, їм потрібно допомогти, пише belnovosti. В основному для цього потрібно всього два підживлення. Які саме читайте далі.

Чим удобрити картоплю під час цвітіння

  • Перше підживлення — калійне. Щоб її приготувати, візьміть 3 столові ложки деревної золи і змішайте з 1 чайною ложкою сульфату калію. Після цього залийте всі 10 літрами води. Вносити добрива слід відразу після приготування під корінь.
  • Друге підживлення — це позакореневе добриво. Для цього можна брати деревну золу. Вона добре насичує рослини поживними речовинами і захищає їх від шкідників. Як приготувати: літр золи розчиніть у десяти літрах води та обприскуйте кущі.

Раніше "Телеграф" писав, як позбутися колорадського жука.