"Синьо-жовтий найсильніший": Вакарчук, Осадча, Барських та інші зірки привітали українців з Днем Прапора (фото, відео)

Читать на русском
Автор
1518
Зірки шоубізнесу привітали українців із Днем Прапора 23 серпня
Зірки шоубізнесу привітали українців із Днем Прапора 23 серпня

Зірки впевнені, що наразі у світі найсильніший та найбільш заряджений енергією прапор — саме нашої вільної України

Зірки українського шоубізнесу традиційно привітали своїх шанувальників з Днем Державного прапора України-2022 у соціальних мережах.

Так, український дизайнер Андре Тан заявив, що він на 100% впевнений, що наразі у світі найсильніший та найбільш заряджений енергією прапор — саме нашої вільної України.

"Синьо-жовтий найсильніший. Моє серце наливається гордістю, коли величезна кількість людей з усього світу носять нашу символіку. А мої друзі з Європи пишуть мені в особисті "We are proud for you, Ukrainians", — написав Тан.

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився з підписниками, що за останній час він побував в багатьох країнах Європи і скрізь зустрічав наш синьо-жовтий прапор.

"Наш Прапор став символом свободи, мужності і сили для багатьох людей із різних країн! Ми відчуваємо ці кольори серцем. Люди вільного світу через нього віддають шану тим, хто захищає свободу, хто просто зараз творить історію сміливості і мужності, а наш прапор — символом незламності", — підкреслив співак.

"А скільки років ти вже живеш під нашим стягом? Минає день, а я люблю тебе ще більше, ніж учора, Україно. З Днем Державного прапора, найкраща країна в світі!", — привітала українців співачка Оля Цибульська.

Виконавець Макс Барських написав в Інстаграмі, що місяці війни перетворили ці два кольори на символ нескореності, зрозумілий кожному далеко за межами нашої країни: "Особисто для мене в цих кольорах є щось з дитинства і щось дуже рідне. Ми навчилися їх бачити в усьому і всюди. З Днем прапора, незламна Україно!"

макс барських

Привітала з Днем Прапора країни і телеведуча Катерина Осадча. У свято зірка показала свого дорослого сина Іллю. На фото зіркова мама позує на фото в блакитній футболці, в той час, як її син — в жовтій.

"Сьогодні не тільки наше свято, День нашого прапора тепер з нами відзначає весь світ, адже в кожному куточку світу від Нової Зеландіі до Гренландії жовто-синій це символ свободи, боротьби і сили духу народу. Нас стали впізнавати за кольорами прапора в усьому світі і висловлювати підтримку", — написала Осадча.

катя осадча з сином

"З Днем Українського Прапора", — лаконічно привітала зі святом Настя Каменських.

настя каменських

Раніше "Телеграф" розповідав, які церковні свята відзначаються у серпні 2022 року.