Гороскоп Таро на листопад 2022 для всіх знаків: Близнюкам настав час спробувати нове, а Рибам — вибратися з фінансової ями

Читать на русском
Автор
32696
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на листопад 2022 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на листопад 2022 року. Фото pxhere.com

Кінець осені багатьом принесе сюрпризи — як приємні, так і не дуже

Листопад 2022 року розпочнеться з коридору затемнень, що вплине на низку знаків Зодіаку, — позначиться це загалом і на подіях місяця.

"Телеграф" зробив розклад за картами Таро, що чекає на кожен знак Зодіаку в листопаді 2022 року.

Овен — перевернута Вісімка жезлів

У такому положенні карта каже, що Ви, можливо, занадто багато на себе звалили і в останній місяць осені перед Вами можуть виникнути раптові перешкоди. Уповільніться та делегуйте, що можливо, щоб не наробити помилок у метушні.

Тілець — перевернута Трійка мечів

Друга назва карти — Владика печалі, і у звичайному положенні вона попереджає про втрати і серйозні розчарування, але в перевернутому вигляді каже, що удар буде не таким уже й сильним, — можливо, станеться щось погане, до чого Ви були готові, або що не так важливо для Вас. У будь-якому випадку Ви переживете це без серйозних наслідків.

Близнюки — Паж кубків

Ця карта обіцяє нові емоції та враження. Можливо, на Вас чекають хороші новини та приємні зустрічі. Не соромтеся пробувати нове, бути романтичним і ризикованим, — успіх на Вашому боці.

Рак — перевернутий Ієрофант

У цьому положенні карта каже, що настав час для нового та ексцентричного, — можете змінити образ, спробувати щось таке собі в ліжку з коханим або ж зважитися на експериментальний підхід вирішення будь-якої іншої насущної проблеми, це обов’язково піде Вам на користь.

Лев — перевернутий Паж пентаклів

Протягом листопада у Вас може бути безшабашний, бунтарський настрій, через що дуже складно даватиметься навчання та робота, і можуть накотити напади жалю до себе. Намагайтеся не накручувати, а то ще переконайте себе, що проти Вас весь світ.

Діва — перевернута Двійка мечів

Можливо, якийсь час Ви перебували в бездіяльності, намагаючись відновити душевну рівновагу, щоб ухвалити рішення, як рухатися далі, — у цьому положенні карта вказує, що рішення прийняте і Ви будете рухатися далі. Наскільки вдалим це рішення, покаже час.

Ваги — Туз пентаклів

Це дуже сприятлива карта, яка вказує на те, що Ваша праця принесе результат і робота окупиться. Найближчим часом вона обіцяє Вам процвітання та нові придбання. Чекайте на хороші новини щодо роботи, бізнесу, власності.

Скорпіон — перевернутий Мамітник

Не сподівайтеся зайвий раз на свої сили і не нехтуйте порадами тих, хто може бути досвідченішим за Вас, — це може вилізти Вам боком у листопаді.

Стрілець — перевернутий Король кубків

У цьому положенні карта попереджає, що протягом місяця Ви можете втратити щось, а також зустрітися з нечесністю, підступністю та обманом. Будьте обережні при спілкуванні зі сторонніми людьми, хтось із них може носити маску і виявитися насправді не тим, ким здається.

Козеріг — перевернута Дев’ятка кубків

У цьому положенні карта попереджає, що Ви, можливо, не цінуєте свій успіх і досягнення, і марно витрачаєте гроші заради швидкоплинних задоволень. Подумайте у листопаді про це.

Водолій — перевернута Сімка жезлів

У цьому положенні карта виступає застереженням — у листопаді у Вас можуть виникнути непередбачені труднощі, з якими Ви можете не впоратися. Також можуть випливти й інші неприємні новини.

Риби — перевернута П’ятірка пентаклів

У цьому положенні карта вказує, що у листопаді у Вас нарешті можуть вирішитись якісь проблеми, пов’язані з грошима та матеріальним статком загалом. А якщо Ви сильно хворіли, можливо зовсім скоро почнете одужувати.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" назвав найзасудливіші знаки Зодіаку.