Як зробити будинок набагато тепліше: допоможе простий засіб

Читать на русском
Автор
7241
Як утеплити свій будинок
Як утеплити свій будинок. Фото Pixabay

Одна проста порада допоможе зробити ваш будинок ще теплішим цієї зими

Щоб не замерзнути взимку у власному будинку чи квартирі, потрібно заздалегідь зайнятися утепленням житла. Увагу слід приділити даху, вікнам та підлозі, оскільки неутеплені підлогові дошки можуть призвести до 10 відсотків втрат тепла у вашому будинку.

Проживання в холодних умовах може спричинити низку проблем. У їх список входить пліснява, вогкість, а також це може спричинити проблеми з диханням. Експерти видання Express поділилися порадою, як не випускати тепло з дому, коли за вікном вирує справжній мороз. Насправді все досить просто і відповідь на це питання банальна — постелити килим.

Так, експерт з опалення пояснив, що неутеплені підлогові дошки можуть "викрадати" тепло з вашого будинку. А Килим своєю чергою допоможе зберегти тепло і сприятиме прогріванню підлоги.

Експерт зазначає, що це дуже простий та економний, але водночас ефективний спосіб зберегти тепло у будинку.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв про те, що на випадок відключення опалення можна зробити саморобну грілку, щоб не замерзнути у квартирі. Для її створення знадобиться лише кілька матеріалів, які є вдома чи не у кожного.

Також відмінним способом обігріти свій будинок є саморобний обігрівач із бляшаної банки. Одним із його плюсів є робота не від мережі, тобто такий обігрівач можна використовувати під час відключення електрики.