Більше не потрібно ставити черевики під батарею: як швидко висушити взуття після прогулянки

Читать на русском
Автор
17479
При правильному підході взуття збереже форму та свої властивості
При правильному підході взуття збереже форму та свої властивості. Фото pexels.com

Способи, які і взуття висушать, та їх форму не зіпсують

Зима, сніг, калюжі — це часто промокше взуття та мокрі ноги, особливо якщо прогулянка ще була активною. Добре, коли вдома є ще пара взуття, яке змінить мокре, проте його може чекати така сама доля. Тому без сушіння не обійтися. Найпоширеніший спосіб – поставити під батарею, але тоді взуття може зіпсуватися. Що ж робити? Про можливі способи швидкого сушіння читайте далі.

Є як мінімум три способи, які допоможуть вам висушити мокре взуття у досить швидкі терміни. Не забудьте перед сушінням витягти устілки і покласти їх сушитися в тепле місце.

Як висушити взуття без батареї

Один з найдоступніших засобів, який максимально заощадить ваш час — це електричні сушарки, проте в умовах постійних відключень світла варіант не особливо надійний.

Також з електричних засобів відмінний девайс — це електричний килим. Просто вмикаєте килим у розетку, ставите на нього взуття і воно собі підсушується. Однак великий мінус — це відключення електрики, через що їм не завжди буде можливість скористатися.

Ну і "старовинний" спосіб — паперові рушники або звичайні рушники. Відмінний варіант, який добре вбирає вологу. Покладіть рушники у взуття і періодично замінюйте на сухий. Також рушником можна обернути повністю весь черевик.

Раніше "Телеграф" розповідав, як одягатися взимку, щоб не мерзнути. Багатошаровість допоможе зігрітися, але потрібно знати кілька нюансів.