Рецепт ніжних повітряних котлет: всього один інгредієнт зробить їх ідеальними
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 46097
Той, хто спробував зробити так один раз, інакше котлети вже не готує
Зі звичайного фаршу можна приготувати багато смачних страв. Це і тюфтельки, і начинка для всіляких пиріжків, і м’ясні соуси… Та найпопулярнішим варіантом застосування фаршу все ж залишається приготування котлет.
Сьогодні розповідаємо вам, як зробити котлети нереально смачними. За цим рецептом від prostoway вони виходять дуже ніжними і повітряними. А все — завдяки одному секретному інгредієнту, про який мало хто знає.
Подробиці приготування ніжних повітряних котлет
М’ясо краще перекручувати самостійно. Достатньо підготувати кілька шматочків курячого філе, а також додати цибулину та яблуко. Тоді фарш вийде дуже соковитим та ароматним.
Крім цього, можна додати яйце, сіль і перець. Але це не все — є ще один компонент, який додасть легкості фаршу. Йдеться про кукурудзяний крохмаль, який не містить клейковини.
Щойно ви гарненько перемішаєте усі складові, поставте фарш у холодильник — буквально на 15 хв. Після цього мокрими руками потрібно сформувати котлети і викласти на попередньо розігріту з олією сковороду.
Коли на котлетах з’явиться рум’яна скоринка, їх перекладають на деко і накривають фольгою, а тоді поміщають в духову шафу на 30 хв, запікаючи за температури 180 градусів.
Найкраще такі повітряні котлети смакують із зеленню.
Раніше ми розповідали про неймовірну і дуже незвичайну закуску на Новий рік — святкові бургери з крабовими паличками. Це варто спробувати!