Робимо стильний манікюр на Новий рік 2023: свіжі ідеї на будь-який смак (фото)

Читать на русском
Автор
21772
Манікюр на Новий рік 2023
Манікюр на Новий рік 2023. Фото Телеграф

Розповідаємо, на які кольори варто звернути увагу, обираючи манікюр до Нового року

Кожна дівчина у новорічну ніч хоче виглядати максимально привабливо. З цим допоможе стильний, а головне — правильно підібраний манікюр.

Оскільки символом 2023 року буде Чорний Водяний Кролик, насамперед варто звернути увагу на улюблені кольори цього милого звіра. Йдеться про темно-синій, блакитний, лазуровий та ліловий і, звісно ж, чорний. Крім того, Чорному Водяному Кролику подобається срібло та золото, передає Караван.

А ще в тренді наступного року залишаються люрекс, блискітки, корейські об'ємні дизайни та новорічні герої.

Чорний з блискітками

Тренд на чорний манікюр з шиммером став актуальним іще пізньої осені 2022-го. Вишуканий, глибокий, космічний, він підходить до будь-якого образу. Та ще й має чудовий вигляд на коротких нігтях.

Чорний з блискітками манікюр
Чорний  манікюр на Новий рік 2023
Манікюр на Новий рік 2023 у чорному кольорі

Чорний френч

Такий френч виглядає досить вишукано — це оригінальний підхід до манікюру, який не виходить із моди. Якщо ж вам здається, що чорні кінчики нігтів можуть виглядати "брудно", просто зробіть їх фігурними чи неправильної форми, малюйте подвійними і потрійними хвилястими лініями або ж використовуйте як акцент лише на окремих пальцях.

Чорний френч - варіант манікюру на Новий рік 2023
Чорний френч-манікюр

Чорний і срібло

Класичне вишукане поєднання – те що треба до Нового року. Срібний і чорний – як місячні зайчики у темних водах. І простір для втілення фантазій ці кольори дають безмежний: чорні сніжинки на сріблі, напівпрозорий чорний мармур зі срібними прожилками, акцентні нігті тощо.

Новорічний манікюр 2023
Стильний варіант новорічного манікюру
Манікюр на Новий рік 2023

Чорний і золото

Це ще одне класичне вечірнє комбо і шикарний варіант для святкування Нового року 2023. Особливий тренд – чорні мазки та золоті акценти на нюдових нігтях, так ви точно зробите свій манікюр стильним.

Манікюр на Новий рік 2023
Чорний і золото - ідеї для новорічного манікюру

Рідке срібло

Срібний – один із головних кольорів майбутнього року Чорного Водяного Кролика. У манікюрі найбільш трендовим проявом срібла став ефект рідкого металу – ніби краплини срібла розплавилися і розтеклися по нігтям колами неправильної форми, жилками, сіточкою (так званий "корейський дизайн") або звичайними краплями. Актуальний і срібний мікрофренч, який виглядає ніби кінчики нігтів ледь-ледь торкнулися металу.

Манікюр "рідке срібло"
Новорічний манікюр - рідке срібло
Рідке срібло - манікюрний тренд на Новий рік 2023
Срібний манікюр на Новий рік

Відтінки синього

Уся гама синіх відтінків – від глибокого темного наві до яскравого кобальту, ніжного небесно-синього та інших близьких тонів (блакитного, лілового, бузкового) – це іще один новорічний тренд у манікюрі 2023. Причому актуальні як абстрактні дизайни, так і традиційні новорічні мотиви з ялинками, кульками та Сантою у синій гамі.

Синій манікюр на Новий рік 2023
Стильний манікюр на Новий рік у синьому кольорі
Актуальний для Нового року 2023 манікюр у синіх відтінках
Новорічний блакитний манікюр для зустрічі року Чорного Водяного Кролика

аніше ми розповідали про манікюр, який завжди виглядає багато — у цій добірці ви точно знайдете щось собі до смаку!