Гороскоп Таро на січень 2023 для всіх знаків: Риб накриє щастя, а Козорогів — хвиля змін

Читать на русском
Автор
19695
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на січень 2023 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на січень 2023 року. Фото telegraf.com.ua

Багатьом новий рік принесе зміни

Перший місяць 2023 року багатьом надасть можливість переосмислити своє життя і в чомусь змінити його на краще, проте деякі навпаки зіткнуться з випробуваннями.

На це вказують карти Таро, які випали в розкладі на січень 2023 року для всіх знаків Зодіаку.

На цей раз випали такі карти

Овен — Дев’ятка пентаклів

Друга назва цієї карти — Владика матеріального достатку, і вона говорить сама за себе. У перший місяць 2023 року Ви можете отримати винагороду за свою працю, і успіх буде на Вашій стороні, не бійтеся починати щось нове.

Телець — Вісімка кубків

Ще ця карта називається "Владика відмови від успіху". Можливо, на початку року Вам доведеться залишити позаду щось хороше, проте не варто засмучуватися, і незабаром у Ваше життя прийде щось краще.

Близнюки — перевернута Помірність

Нетерплячість, непоміркованість і дратівливість можуть вилізти Вам боком у січні — таким чином Ви самі створюватимете навколо себе проблеми. Карти радять Вам утриматися від різких та необдуманих вчинків та частіше йти на компроміси.

Рак — Колесо удачі

Назва карти говорить сама за себе, і початок року може принести Вам новий поворот у житті на краще. Можливо, доведеться десь ризикнути, але успіх на Вашому боці.

Лев — Дев’ятка кубків

Ця карта ще називається "Владика матеріального щастя", і вона обіцяє, що в перший місяць 2023 року Ваші маленькі забаганки здійсняться, віра, щастя та благополуччя будуть на вашому боці. Не прогавте можливість насолодитися радощами життя.

Діва — перевернута П’ятірка мечів

Це Владика поразки, і вона попереджає, що у січні у Вас може щось піти не за планом, з'явитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть поки що важливі справи.

Терези — порожня карта

У колоді є дві карти, які з обох боків мають сорочку. Вони означають, що з якоїсь причини запитувач не може почути відповідь, — він може бути до цього не готовий, не хотіти чути відповідь, або його майбутнє ще не визначилося.

Скорпіон — перевернутий Лицар пентаклів

Ця карта пророкує неприємності у фінансовому плані — до них можуть призвести імпульсивні покупки, проблеми на роботі, втрата заощаджень та безвідповідальність. Можливо, це станеться не саме з Вами, а з кимось близьким.

Стрілець — Четвірка жезлів

Ця карта ще називається Владикою завершеної роботи. Вона може вказувати на те, що в січні на Вас чекає благополучний і щасливий результат чогось, будь то робочі, сімейні, романтичні справи або боротьба з хворобою.

Козоріг — перевернутий Суд

Ця карта вказує, що у вашому житті можливо давно назріли зміни, але ви з якихось причин їм чините опір. Перегляньте свої життєві пріоритети, можливо насправді все ж таки варто вже щось змінити?

Водолій — Сімка мечів

Ця карта попереджає про те, що Вас можуть обдурити, обікрасти або якимось іншим чином зрадити. Не будьте у січні наївні та занадто довірливі, і краще відкладіть прийняття важливих рішень. Проблеми можуть підкрастись з несподіваного фронту.

Риби — Шістка кубків

Ця карта ще називається Владикою насолод. Вона обіцяє повернення додому, приємні спогади, гармонію у справах серцевих, радість, веселощі та сімейне щастя.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" також писав, які знаки Зодіаку зможуть розбагатіти у 2023 році за картами Таро.