Щоб позбутися "ковзанки" у дворі, полийте доріжки цим розчином: результат миттєвий

Читать на русском
Автор
4612
Як позбутися льоду на доріжках
Як позбутися льоду на доріжках. Фото pexels.com

Боротися з льодом на доріжках допоможуть підручні засоби

З приходом холодів і морозів кожен охочий і навіть ті, хто цього зовсім не хоче, має можливість покататися на ковзанці під назвою слизькі доріжки. "Стандартне" розв'язання проблеми — сіль або пісок, проте вони не завжди працюють. Що ж робити, щоб позбутися кірки льоду на дорозі ?

Як зазначає портал "Смачно+", досвідчені дачники та власники приватних будинків уже давно знайшли вихід із цієї ситуації. Що треба робити – читайте далі.

Чим обробити доріжки біля будинку, щоб вони не були слизькими

Вам знадобиться вода, засоби для миття посуду та технічний спирт. Змішайте два літри теплої води з п’ятьма ложками мийного та влийте ще 100 мілілітрів технічного спирту. Цим розчином залийте стежки.

Також може допомогти ще суміш окропу та оцту. Зміщуйте рідини в рівних пропорціях і полийте зледенілі доріжки. Після такого поливу крижана кірка швидко зникне.

Раніше "Телеграф" розповідав, які секрети збереження тепла є для дому. Зазначимо, що у багатьох країнах вони мають регіональні особливості. Наприклад, у Фінляндії, де морози, сильний вітер і полярна ніч можуть застати зненацька людини, що не підготувалася.