Топ-8 базових речей, які дозволяють створювати дорогі образи: вони мають бути у гардеробі кожної модниці (фото)

Читать на русском
Автор
21305
Незамінні речі, які неодмінно спростять вам життя
Незамінні речі, які неодмінно спростять вам життя. Фото Колаж "Телеграфу"

Речі, завдяки яким ваші аутфіти завжди виглядатимуть вишукано і привабливо

Виглядати дорого можна, навіть не витрачаючи на це багато коштів. Щоб створити власний неповторний стиль і при цьому виглядати на мільйон, достатньо грамотно скласти свій гардероб та запастися базовими речами, які будуть добре поєднуватися з іншими елементами.

Експерти кажуть, що модницям достатньо прикупити всього 8 базових речей. Вони врятують у будь-якій ситуації, запевняє trserial.

1 — Витончений кардиган

Перша річ, яка обов’язково має бути у гардеробі кожної сучасної дівчини — це затишний та об’ємний кардиган. Річ такого плану допоможе створювати теплі й затишні аутфіти та може замінити верхній одяг у прохолодну погоду.

Щоб кардиган гармонійно поєднувався відразу з багатьма речами з гардероба, найкраще набувати однотонних моделей універсальних кольорів. Наприклад, білого, бежевого, чорного або сірого.

2 — Стьобане пальто

Як верхній одяг для холодної пори року краще придбати стьобане пальто розміру оверсайз. Ця річ робить образи максимально стильними й затишними одночасно. Підкреслити фігуру в об’ємному верхньому одязі допоможе широкий шкіряний ремінь контрастного кольору.

3 — Сатинова сукня

Щодо святкових образів, то стилісти звертають увагу на прекрасні сатинові сукні. Обіграти цю модель можна туфлями-човниками, кардиганом або жакетом, ременем, мінімалістичними босоніжками на невисокому підборі, а також клатчем невеликого розміру у лаконічному виконанні. Словом, варіантів удосталь!

4 — Черевики на шнурівці

У холодну пору року громіздкі черевики на шнурівці додадуть лиску і дорожнечі будь-якому вбранню. Це одна із найбільш практичних та універсальних моделей взуття, яка на сьогодні має бути у кожної дівчини.

5 — Штани з високою посадкою

Ще одна незамінна річ жіночого гардероба – штани з високою талією. Вони добре виглядають як із повсякденним, так і зі святковим верхом. Більш того, до таких штанів відмінно пасуватиме і масивне взуття на плоскій підошві, і більш витончені варіанти, наприклад, гостроносі ботильйони або чоботи.

6 — Святкова блуза

Ця річ здатна виправити будь-яку помилку при складанні стильного образу. А найголовніше, що ошатна блузка білого кольору в будь-якому поєднанні виглядає дорого, елегантно та спокусливо.

7 — Джинси кльош

Актуальний тренд цього сезону – це джинси кльош, за допомогою яких можна скласти найрізноманітніші образи, отримавши в результаті бездоганний лук. Джинси у стилі 70-х найбільше прикрашатимуть дівчат, які люблять приміряти на себе неординарні новинки.

8 — Модна сумка

Остання річ, без якої важко уявити стильний образ — це трендова модель сумки. Придивіться до сумок невеликого формату, виконаних з текстурованої шкіри, а також до сумок незвичайних форм — вони зараз на піку.

Раніше "Телеграф" розповідав про антитренди джинсів — 6 моделей, які пора викинути. Такі джинси не пасують взагалі нікому і їм вже давно пора на смітник.