Популярний фастфуд, який легко повторити вдома: найпростіший рецепт корн-догів

Читать на русском
Автор
831
Ця страва не так давно прийшла до нас зі США
Ця страва не так давно прийшла до нас зі США. Фото lifehacker

За гучною назвою стоїть звичайна сосиска у тісті, проте саме тісто — незвичайне, тому страва й набуває шаленої популярності

Корн-дог — це сосиска, яка покривається товстим шаром тіста з кукурудзяного борошна і смажиться в гарячій олії. Ця смакота - щось на кшталт сосиски в тісті у стилі кукурудзи, різновид хот-дога. Готувати його, як і соковиті бургери, почали у США.

Сьогодні поділимося з вами чудовим рецептом, за яким приготувати смачний домашній фастфуд зможе будь-хто. Для цієї смачної страви знадобиться зовсім небагато інгредієнтів і трішечки терпіння, адже корн-доги потрібно буде засмажити в олії, передає кулінарний телеграм-канал "Мамині рецепти".

Інгредієнти:

  • кукурудзяне борошно — 100 г
  • пшеничне борошно — 100 г
  • розпушувач — 1 ч.л. з гіркою
  • сіль — ½ ч.л.
  • цукор — 1 ч.л. з гіркою
  • яйце — 1 шт.
  • молоко — 170 мл
  • панірувальні сухарі
  • олія — для обсмажування

Спосіб приготування:

  1. Для початку з'єднуємо всі сухі інгредієнти та добре перемішуємо.
  2. Додаємо яйце та молоко і знову перемішуємо. Тісто має вийти досить густим. Перекладаємо його у зручний глибокий посуд.
  3. Сосиски нанизуємо на шпажки, їх можна розрізати на 2 частини, але це не обов'язково.
  4. Занурюємо сосиску в тісто, даємо добре стекти зайвому тісту, а тоді присипаємо зверху панірувальними сухарями.
  5. Обсмажуємо кілька хвилин у добре розігрітій олії, на середньому вогні.

Раніше ми розповідали, що потрібно зробити з картоплею перед смаженням — це просто ідеальний рецепт картоплі фрі! Страва буде хрумкою та апетитною, бо знаючи про цей лайфхак, ви не дасте картоплі розвалитися ще на етапі приготування.