Популярний фастфуд, який легко повторити вдома: найпростіший рецепт корн-догів
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 831
За гучною назвою стоїть звичайна сосиска у тісті, проте саме тісто — незвичайне, тому страва й набуває шаленої популярності
Корн-дог — це сосиска, яка покривається товстим шаром тіста з кукурудзяного борошна і смажиться в гарячій олії. Ця смакота - щось на кшталт сосиски в тісті у стилі кукурудзи, різновид хот-дога. Готувати його, як і соковиті бургери, почали у США.
Сьогодні поділимося з вами чудовим рецептом, за яким приготувати смачний домашній фастфуд зможе будь-хто. Для цієї смачної страви знадобиться зовсім небагато інгредієнтів і трішечки терпіння, адже корн-доги потрібно буде засмажити в олії, передає кулінарний телеграм-канал "Мамині рецепти".
Інгредієнти:
- кукурудзяне борошно — 100 г
- пшеничне борошно — 100 г
- розпушувач — 1 ч.л. з гіркою
- сіль — ½ ч.л.
- цукор — 1 ч.л. з гіркою
- яйце — 1 шт.
- молоко — 170 мл
- панірувальні сухарі
- олія — для обсмажування
Спосіб приготування:
- Для початку з'єднуємо всі сухі інгредієнти та добре перемішуємо.
- Додаємо яйце та молоко і знову перемішуємо. Тісто має вийти досить густим. Перекладаємо його у зручний глибокий посуд.
- Сосиски нанизуємо на шпажки, їх можна розрізати на 2 частини, але це не обов'язково.
- Занурюємо сосиску в тісто, даємо добре стекти зайвому тісту, а тоді присипаємо зверху панірувальними сухарями.
- Обсмажуємо кілька хвилин у добре розігрітій олії, на середньому вогні.
Раніше ми розповідали, що потрібно зробити з картоплею перед смаженням — це просто ідеальний рецепт картоплі фрі! Страва буде хрумкою та апетитною, бо знаючи про цей лайфхак, ви не дасте картоплі розвалитися ще на етапі приготування.