Радості не буде меж: підбираємо подарунок на День Святого Валентина за знаком Зодіаку

Читать на русском
Автор
587
Ідеальні презенти для кожного зі знаків Зодіаку
Ідеальні презенти для кожного зі знаків Зодіаку. Фото freepik.com

Овнам хочеться сюрпризів, а Водоліям — чогось оригінального

До Дня Святого Валентина лишається все менше часу, а отже, настав час всерйоз задуматися, що ви подаруєте своїй половинці. Ми вже підготували для вас кілька добірок, які допоможуть визначитися. Це, зокрема, топ-10 крутих ідей для незабутнього подарунка дівчині, а також милі ідеї презентів, які можна зробити своїми руками для коханого хлопця. Тепер же пропонуємо підібрати ідеальний подарунок за його чи її знаком Зодіаку.

Якщо у вас багато ідей, але ви не знаєте, який варіант потішить його/її найбільше, то просто довіртеся зіркам. Астрологи точно знають, що має сподобатися тому чи іншому знаку Зодіаку. Що ж обрати, розповідає Joy-pup.

Овен

Овни люблять сюрпризи та веселощі. Їм сподобається поїздка в інше місто або ж вихідні у крутому готелі чи заміському комплексі. Свіже повітря, природа, гаряча запашна кава і щось трохи міцніше увечері — таким собі уявляють ідеальний День Святого Валентина Овни.

Телець

Будь-який подарунок, якщо він буде зроблений від щирого серця, ощасливить представників цього знака Зодіаку. Вони оцінять і милу дрібничку, і щось, що полегшить їм повсякденне життя, тож варіантів насправді безліч. Головне — даруйте разом із презентом свою любов та розуміння.

Близнюки

Близнюкам від природи властива цікавість. Вони цінують книги, хороше вино, приємну музику та цікаві розмови. Саме на цьому й варто зупинити свій вибір — влаштуйте їм день відпочинку, підтримайте цікаву розмову і нікуди не поспішайте. Їхній радості просто не буде меж!

Рак

Для Раків важлива любов, відданість і щирість. Якщо ви надумаєте подарувати їм книгу, доповніть її невеликою посвятою, а якщо це буде щось інше — прикраси, картина, м’яка іграшка тощо — обов’язково додайте валентинку з зізнаннями у коханні. Не забудьте прописати у листівці і всі прекрасні сторони Рака, за які ви його так любите. Оцінять вони, до речі, й авторські роботи — річ, зроблена своїми руками спеціально для них — чи ж щастя не у цьому?..

Лев

Щедрі та марнославні Леви віддають перевагу подарункам з великими цінниками. Ідеальним презентом для них буде якась коштовна річ — будь то новий iPhone, дорога прикраса чи сумочка з останньої модної колекції. Обирайте саме те, до чого не байдужа ваша друга половинка — ощасливити її у День всіх закоханих насправді зовсім нескладно.

Діва

Для Дів це свято – день зворушливих жестів і щирих зізнань. Найкращим подарунком для них буде серенада під вікном багатоповерхівки або ж вірш, написаний саме для них. Розтопить їхнє серце і відеоролик, в якому ви розкажете вашу історію кохання.

Терези

Представники цього знаку цінують красу та культуру. Чудовим варіантом буде подарувати їм улюблені парфуми (або щось новеньке, але з тієї лінійки, що їм точно подобається), вишуканий комплект білизни, набір косметики або б’юті-техніку. Не менш цінним буде і квиток на якусь культурну програму, яка підпадає під сферу захоплень Терезів.

Скорпіон

Ці люди від природи експресивні й просто обожнюють почуватися особливими. Для них ідеальним подарунком на День Святого Валентина буде романтична вечеря у розкішному ресторані або ж ніч в особливому місці. Ще один варіант — подаруйте їм щось, що існує у світі лише в одному екземплярі. Ця річ тішитиме їх до кінця життя.

Стрілець

Представники знаку Стрілець — затяті тусовщики. Вони надзвичайно активні й обожнюють усе, що пов’язане з ризиком та викидом адреналіну. Вони оцінять, наприклад, роуп-джампінг, дрифт на спортивному авто або ж стрибок із парашутом (але пам’ятайте, що саме цей подарунок доведеться відкласти на потім).

Козеріг

Це справжні поціновувачі традицій. Ви можете обрати для них скромний, але практичний презент і вони точно це оцінять. Зупинити вибір можна, наприклад, на симпатичній сумочці або гаманці, чудовим варіантом стануть і традиційні подарунки на кшталт м’яких домашніх капців й пухнастого халата, рукавички і модний шалик тощо.

Водолій

Водолії дуже нестандартні особистості, тому традиційні речі часто асоціюються у них із занудством. При виборі подарунка уникайте повсякденності й шукайте щось незвичайне — те, що тільки-но з’явилося у продажу, щось оригінальне або ультрамодне: парфуми, взуття, одяг та інші речі зі сміливим дизайном.

Риби

Цей знак Зодіаку дуже чутливий. Будь-який подарунок на День Святого Валентина, зроблений з любов’ю, зачепить їхнє серце. Ви можете обрати будь-що — від традиційних квітів та смачної вечері до записника з зайчиками, книжки про кохання або ж картини з його/її фото.

Раніше ми розповідали, як провести День святого Валентина кожному знаку Зодіаку. У цей особливий день комусь сподобається стандартна романтична вечеря, а хтось вимагатиме справжнього екстриму.