Вєрка Сердючка в Тель-Авіві відправила путіну палке побажання зі сцени (відео)

Читать на русском
Автор
4240
Сердючка (Андрій Данилко)
Сердючка (Андрій Данилко). Фото mediabum.info

Вже за секунду це скандував весь зал

Знаменита Вєрка Сердючка, під чиїм образом "ховається" усім відомий Андрій Данилко, нещодавно виступила в Тель-Авіві. Там, прямо зі сцени, артистка знову проскандувала свій відомий заклик-побажання, яким потішила публіку ще під час трансляції Нацвідбору на Євробачення-2023. Тільки цього разу у залі були громадяни не тільки України, а й інших держав.

Фрагмент відео, на якому Сердючка передає путіну палке побажання, виклав у своєму твіттері користувач Leonid Nevzlin — російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч. У підписі вказано: "А в нас у Тель-Авіві Вєрка Сердючка молиться за здоров'я фюрера. І зал радіє))".

Дійсно, зал відразу відгукнувся на слова артистки і вже за секунду, щойно люди зрозуміли, про що мова, підключилися до "найкращих побажань" диктатору. Сердючка сказала: "Давайте нашу улюблену, так? Це всі люди знають: путін, шоб ти здох! путін, шоб ти здох!" і в залі відразу стало веселіше.

Підтримують зірку і в коментарях до твіта. Знайшлися навіть ті, хто шкодує, що не потрапив на цей концерт.

Нагадаємо, що в Ізраїлі зараз перебувають також відома російська співачка Алла Пугачова, в якої знайшовся ізраїльський паспорт, та її чоловік — комік Максим Галкін. Вони виступають проти війни в Україні та засуджують політику Кремля, через що торік і вирішили покинути росію. Галкін відновив концертну діяльність і регулярно відзначається своїми заявами на підтримку України, а також майстерно висміює російську пропаганду.