Гороскоп Таро на березень 2023 для всіх знаків: Водоліїв чекають раптові зміни, а Скорпіонів — визнання

Читать на русском
Автор
19111
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на березень 2023 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на березень 2023 року. Фото telegraf.com.ua

Початок весни багатьом принесе нові можливості

Ось і настала довгоочікувана весна після найтяжчої в історії України зими — і для більшості знаків Зодіаку вона принесе позитивні зміни.

На це вказують карти Таро, які випали в розкладі на березень 2023 року для всіх знаків Зодіаку.

На цей раз випали такі карти

Овен, — Трійка кубків

Друга назва цієї карти — Владика достатку, і якщо коротко, то вона обіцяє "щасливий кінець". Якщо Ви хворіли, то почнете почувати себе краще, якщо були проблеми на роботі, то вони почнуть вирішуватися, якщо була сварка з партнером або другом, то настав час миритися.

Телець, — Королева пентаклів

Впевненість і практичність, — ось під яким гаслом пройде для Вас березень. Карта каже, що Ваша праця добре окупиться, Ви будете плідно працювати для благополуччя себе та своїх близьких, і на душі у Вас буде гармонія.

Близнюки, — Трійка жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка пророкує успіх у справах. Не бійтеся працювати в березні, оскільки Ваша праця, швидше за все, окупиться, і вдасться реалізувати все задумане.

Рак, — перевернута Королева жезлів

Ця карта описує нестабільну, егоїстичну та незалежну жінку, яка сама не знає, чого хоче. У березні Ви можете бути схильні до імпульсивних непродуманих вчинків та конфліктів, а у відносинах можуть виявитися ревнощі та марнославство. Бережіть своїх близьких, щоб не посваритися на рівному місці.

Лев, — перевернута Четвірка жезлів

Ця карта ще називається "Владика завершеної роботи" і в обох положеннях вона має тільки позитивне значення, обіцяє процвітання, відпочинок, блаженство і успішне завершення задуманого.

Діва, — Лицар пентаклів

Карта каже, що у березні Ви зможете виявити свою професійну хватку. Завдяки працьовитості та наполегливості Ви зможете просунутися на шляху до досягнення поставленої мети, особливо в робочих питаннях.

Терези, — перевернутий Король кубків

У цьому положенні карта попереджає, що в перший місяць весни Ви можете втратити щось, а також зустрітися з нечесністю, підступністю та обманом. Будьте обережні при спілкуванні з кимось, хтось із них може носити маску.

Скорпіон, — Трійка пентаклів

Ця карта називається ще Владикою матеріальних праць — у березні у Вас буде добре йти робота і професійне зростання, може прийти визнання або статися підвищення. Може вийти можливість відійти від рутинних пережитків минулого і вийти на новий рівень.

Стрілець, — перевернута Шістка жезлів

У цьому положенні картка попереджає про майбутні неприємності. Ви можете несподівано відійти на другий план у якійсь із сфер життя — успіх, кар’єрне зростання, навіть Ваша любовна половинка може дістатися іншому.

Козоріг, — Сімка жезлів

Насамперед ця карта мужності та конфронтації. Вона говорить про те, що в якійсь із сфер життя на Вас чекає боротьба, непроста ситуація, але, якщо Ви виявите сміливість і рішучість, все владнається на краще.

Водолій, — Дурень

На початку весни у Вас може з’явитися чудова можливість спонтанно змінити життя на краще, — не проґавте її.

Риби, — Паж кубків

Ця карта обіцяє нові емоції та враження. Можливо, у Вас буде приємна зустріч чи надійдуть хороші новини. Не соромтеся пробувати нове, бути романтичним і ризикованим, — успіх на Вашому боці.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" також робив розклад, що чекає на всі знаки Зодіаку до кінця року.