Лінива закуска з цибулею та сиром: бюджетний рецепт смачного перекусу

Читать на русском
Автор
6720
Вигляд у цієї страви просто неперевершений, як і смак
Вигляд у цієї страви просто неперевершений, як і смак. Фото Depositphotos

Ці смачні рулетики дуже ситні та ароматні

Якщо ви дуже зголодніли, а часу й бажання щось готувати зовсім немає, на допомогу прийдуть або бутерброди, або прості закуски, які готуються за кілька хвилин з продуктів, які "завалялися" у холодильнику. Врятують ситуацію, наприклад, ароматні грінки із запеченим часником.

А можете спробувати і щось оригінальніше на кшталт швидкого перекусу, який готується із запеченої цибулі з сиром. Також вам знадобиться листкове тісто та яйце — з останнім буде набагато смачніше та ситніше, інформує prostoway. Ця оригінальна закуска має чудовий вигляд, та й смаком вас точно здивує. Вона досить бюджетна, щоб готувати її в будні.

Інгредієнти:

  • 250 г листкового бездріжджового тіста
  • 1 цибулина
  • 70 г сиру
  • 1 яйце
  • сіль, перець — до смаку

Приготування:

  1. Сир натираємо, цибулю дрібно нарізаємо, з’єднуємо у мисці і гарно перемішуємо.
  2. Яйце підсолюємо, збиваємо і половинку суміші виливаємо до сиру з цибулею, а половину залишаємо для змащування.
  3. Пласт тіста розгортаємо, розподіляємо начинку і згортаємо в рулет. Його відправляємо у морозилку буквально 15-20 хв, щоб рулет було простіше різати.
  4. Дістаємо та нарізаємо, змащуємо другою частиною яйця і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо до появи рум’яної скоринки.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати сало "П’ятихвилинку", яке буде тане в роті. Готується така смакота, як можна зрозуміти з назви, дуже швидко.