Соковита й апетитна паста бефстроганов: звучить модно, а готується дуже просто
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 6510
Дуже простий рецепт, з яким впорається навіть кухар-початківець
Смачна і ситна вечеря, яка готується за лічені хвилини — що може бути краще? Якщо раптом не маєте перевірених рецептів, які б підпадали під вказані вище критерії, або ж вам набридли одні й ті самі страви, рекомендуємо спробувати картоплю з м’ясом та часниковим соусом за особливим рецептом.
А можете спробувати дещо інше — пасту бефстроганов з куркою. Назва, звісно, трохи лякає, але насправді приготувати цю смакоту дуже легко. Найголовніше, що для цієї страви навіть не потрібно дорогих продуктів чи якихось особливих навичок у кулінарії. Ідеєю цієї смачної вечері за пів години поділився телеграм-канал "Мамині рецепти".
Інгредієнти:
- Куряче філе (стегна) – 500 г
- Цибуля — 1 шт.
- Печериці — 6 шт.
- Часник — 1 зубчик
- Борошно — 1 ст.л.
- Сметана – 3 ст.л.
- Гірчиця – 1 ст.л.
- Петрушка
- Сіль, перець
- Олія рослинна, вершкове масло
- Макарони або паста
Приготування:
- Відварюємо пасту за інструкцією, вказаною на упаковці. Дістаємо з води, а саму воду з-під макаронів не виливаємо!
- Обсмажуємо на невеликій кількості олії куряче філе, солимо й перчимо. Тоді прибираємо його в іншу ємність.
- На сковороді розтоплюємо шматок вершкового масла. Обсмажуємо на ньому до м'якості цибулю, закидаємо гриби та смажимо їх до золотистості. Додаємо борошно і зубчик часнику.
- Заливаємо вміст сковорідки водою з-під макаронів, додаємо сметану та гірчицю, перемішуємо.
- Тоді додаємо курку та вже відварену пасту.
Раніше ми розповідали, як приготувати надзвичайно смачний салат всього із двох інгредієнтів. Весь його секрет криється в соусі, який робить смак салату неперевершеним.