Китайський гороскоп на місяць Кролика: яким буде березень і квітень 2023 року

Читать на русском
Автор
7294
Зірки пророчать цікавий місяць
Зірки пророчать цікавий місяць. Фото Freepik

Чого очікувати вже найближчим часом

Для деяких знаків Зодіаку весна цього року буде дуже сприятливим періодом — у деяких представників зодіакального кола з’являться шанси збагатитися, знайти свою другу половинку, отримати підвищення на роботі або ж просто провести цей час із користю для себе. Однак так пощастить далеко не всім, бо декого зірки попереджають про зайвий стрес і можливе емоційне вигорання на роботі.

Однак, якщо подивитися на цей же період з точки зору китайського гороскопа, ситуація виглядає не так сумно. Згідно з китайським календарем на 2023 рік, 20 лютого почався місяць Дерев’яного Кролика, який триватиме аж до 19 квітня. І він обіцяє багато цікавого, передає karmaweather.com. В цей період астрологи радять бути максимально зібраними та наполегливими — багато речей вдаватиметься реалізовувати самостійно, без сторонньої допомоги.

Місяць Кролика 2023: кар’єра і фінанси

Настав час звернути увагу на свій особистий імідж та визначитися з тим, що для вас важливо і куди вам потрібно рухатися. Тільки так вам вдасться досягнути спокою та робити правильні кроки на шляху до власних цілей, кажуть астрологи. Навесні з’являтиметься чимало планів і всі вони лише розпорошуватимуть вашу увагу, тож потрібно обрати тільки найважливіші та найбільш перспективні. Будьте обережні з грошима у цей період — є ризик появи заборгованостей.

Місяць Кролика 2023: Любовна сфера

Це місяць сортування і вам краще прямо зараз розставити пріоритети. Якщо біля вас знаходиться людина, яка здається доброзичливою, але ніколи не скупиться на токсичні коментарі та перешкоджає здійсненню ваших планів, настав час все змінити й оточити себе більш позитивними людьми. Зараз вам потрібна щирість та відвертість. Прислухайтеся до себе й перестаньте намагатися зберегти те, що давно віджило своє.

Раніше ми розповідали про три знаки Зодіаку, які в березні будуть не дуже задоволені життям. Протягом місяця вони стикатимуться зі складнощами різного характеру, тож мають набратися терпіння й просто пережити цей неприємний період.