Урожаю позаздрять сусіди: яку процедуру потрібно зробити перед посадкою капусти

Читать на русском
Автор
2990
Насіння капусти зійдуть
Насіння капусти зійдуть. Фото freepik.com

Існує кілька методів, кожен з яких має свої переваги

Квітень — чудовий час, щоб зайнятися посадкою капусти. Однак, щоб отримати хороший урожай цієї овочевої культури та бути на 100% впевненими у здорових плодах, перед посадкою необхідно замочувати насіння капусти у двох рідинах.

Замочування насіння – процедура, яка допомагає вирощувати здорові саджанці овочів із міцною імунною системою, пише Sadogorod.club. Це універсальний спосіб, що допомагає прискорити процес росту капусти.

У чому замочити насіння капусти перед посадкою у ґрунт

  • Гаряча вода. Підготуйте ємність, яка може утримувати температуру. Покладіть насіння капусти в мішок із марлі. Залийте насіння водою: температура 50 градусів. Зачекайте 20 хвилин. Потім обдайте посадковий матеріал холодною водою.
  • Алое. Візьміть ємність і введіть по дві великі ложки води кімнатної температури і соку алое, розмістіть насіння. Залиште так на 18 годин. Потім промийте насіння.

Раніше "Телеграф" розповідав про нюанси посіву розсади на перці у 2023 році. Також ми писали чим підгодовувати огірки, щоб виростити гідний урожай. Без необхідних добрив урожай цієї овочевої культури буде лише гіршим.