Христос Воскрес! Ектор Хіменес-Браво, Решетник та інші зірки привітали українців з Великоднем-2023 (фото, відео)

Читать на русском
Автор
10398
Зірки вітають зі Світлим Христовим Воскресінням 16 квітня
Зірки вітають зі Світлим Христовим Воскресінням 16 квітня. Фото instagram.com

Українці відзначають світле та довгоочікуване свято Великодня

У неділю, 16 квітня, християни східного обряду святкують світле Христове Воскресіння, або Великдень. Для багатьох цей день є найважливішим серед релігійних свят.

Попри війну з російськими окупантами, українські зірки не відмовляються від традицій і шанують пам'ять Світлого Воскресіння Христового. Григорій Решетник, Світлана Тарабарова, Ектор Хіменес-Браво, Наталія Могилевська, Камалія та інші відомі люди привітали православних вірян з Воскресінням Христовим-2023.

Українські зірки вітають з Великоднем 2023

Григорій Решетник

"Вітаємо вас з Великоднем. Нехай цей рік подарує всім українцям перемогу, злагоду, мир та щастя. З любов’ю, Reshetnik Family", — написав телеведучий в Інстаграмі, де виклав фото з родиною. Освячувало великодні кошики подружжя з дітьми в Івано-Франківську.

Камалія

Співачка, яка на днях шокувала новиною про розлучення з мільярдером Мохаммадом Захуром, опублікувала в соцмережі спільні фото зі вже ексчоловіком та двома дочками. "Світло завжди перемагає темряву! Правда завжди перемагає брехню! Христос воскрес! Воістину воскрес!", — написала 45-річна зірка в Інстаграмі.

камалія мохаммад захур
камалія

Світлана Тарабарова

Співачка, яка ось-ось має народити третю дитину, подякувала українським захисникам за те, що в цей день українці можуть бути вдома з'їсти смачну пасочку і обійняти близьких людей.

Ектор Хіменес-Браво

"Великдень — це символ перемоги життя над смертю, добра над злом, правди над брехнею. Йде 417 день нашої боротьби з ненаситним сусідом, і, можливо (в що я хочу вірити та вірю), цей день стане початком кінця. Кінця війни, смертей і страждань. Життя має перемогти смерть, а ми маємо перемогти ворога. І крапка", — написав відомий шеф-кухар в соцмережі. Також кулінар не забув про традицію биття великодних яєць.

Ектор Хіменес-Браво

Наталія Могилевська

Українська співачка звернулась до українців, привітала їх на відео зі світлим святом і побажала перемоги нам всім. "Тепле сімейне свято. В Україні, де сьогодні дуже багато сімей. Я хочу побажати усім щастя, хочу побажати усім любові, хочу побажати усім нам перемоги! Щоб ми не боялися бути сміливими, могли жити, бути щасливими і продовжували народжувати. З великим святом вас всіх! І перемоги нам".

Леся Никитюк

"Христос Воскрес! Зі світлим святом Великодня! Нехай ангел охоронець оберігає вас від усіх негараздів. Думки нехай будуть світлими, а щастя в дім приходить із кожним новим світанком. Миру вашому дому, перемоги нашій Україні!", — написала телеведуча в Інстаграмі.

Як повідомляв раніше "Телеграф", 15 квітня в Єрусалимі відбулася щорічна церемонія сходження Благодатного вогню. Ця священна подія у Храмі Гробу Господнього символізує нерукотворне світло Воскресіння Христового. Більше фото з цієї події дивіться у попередньому матеріалі.